ANA ĆURČIĆ RASKRINKANA UŽIVO NA PINKU: Imala odnose sa Lakićem dok je Zvezdan bio u ZATVORU, za sve postoje DOKAZI!

Autor:

Zadruga

11.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević progovorio o Ani Ćurčić i otkrio šta je radila sa aktuelnim učesnikom "Elite", Nikolom Lakićem!

ANA ĆURČIĆ RASKRINKANA UŽIVO NA PINKU: Imala odnose sa Lakićem dok je Zvezdan bio u ZATVORU, za sve postoje DOKAZI!

Foto: ATA Images,Dragan Kadić

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević sinoć je gostovao na televiziji Pink, kod voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Izbacivanje". Poznato je da je Dejan britkog jezika, pa je gledaocima i ljudima koji rijaliti komentarišu na društvenim mrežama bilo jako interesantno da čuju njegovo mišljenje o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elita"

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Dejan Dragojević Elita

Jedna od tema koje je pobedik rijalitija komentarisao bio je odnos Ane Ćučić i Nikole Lakića. Za njih dvoje se pričalo da su bili intimni, što je Nikolin prijatelj i bivši rijaliti takmičar, Ivan Marinković, potvrdio za Republiku. Dejan je priznao da mnogo toga što se komentariše u rijalitiju ima među informacijama i dokazima koje mu je predao Marko Đedović pred ulazak u "Elitu", baš kao i deo oko Lakića i Ane. 

- Istina, ima tu svega, ja sam pustio ono za Janjuša i Anu, i sada za Lakića, a poznato je da su on i Ana imali odnose dok je Zvezdan bio u zatvoru. Čudno mi je što je tako brzo krenuo da otkriva sve, ali dobro. Dokazi da su njih dvoje imali s*ksualne odnose postoje - govorio je Dejan, a nakon toga kratko prokomentarisao Milenu Kačavendu i preokret u njenom odnosu sa Anom i Acom Bulićem:

- Ma tu su se svi družili, a sada šta se sve dešavalo i šta je ko sve radio, a to društvo je bilo u haosu, a držali su se, a sada su se raspali zbog neke babe, ma dajte - poručio je pobednik pete sezone "Zadruge". 

Republika

Foto: ST/D. Kadić, E stock

Dejan Dragojević i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Aca

11.09.2023 17:28

Nikola prica da voli muskar e.