OVAKO IZGLEDA MAJINA NOVA ZADNJICA: Starleta nedelju dana nakon operacije izašla u grad, breskvica SAMO SEVA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

06.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta nedelju dana nakon operacije izašla u grad, breskvica samo seva!

Rijaliti zvezda Maja Marinković napustila je svoj dom nakon samo nedelju dana od teške operacije ugradnje silikona u zadnjicu, iako su joj lekari savetovali da strogo miruje.

Naime, popularna starleta se 31. avgusta na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te u svoju već pozamašnu pozadinu ugradila čak 850 kubika. Međutim, zbog mogućih kompikacija koje prate ovaj zahvat, Maji su doktori naložili strogo mirovanje u narednom periodu, te da prvih 14 dana leži na stomaku, dok potpuni oporavak traje mesec dana.

Ipak, Marinkovićeva je odlučila da ne posluša lekare i napusti svoj dom, a na društvenoj mreži Instagram objavila je nekoliko snimaka iz jednog restorana. Kako ne sme da sedi još uvek, bivša učesnica "Zadruge" se izula, pa je sve vreme klečala na kolenima i tako doručkovala, a u jednom trenutku je usnimala i kako se muči, jer zadnjicu mora da drži "u vazduhu".

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković zadnjica

Podsećanja radi, nakon što je napustila privatnu kliniku na kojoj je ugradila silikone u zadnjicu, Maja Marinković je prvu izjavu dala za Republiku i to na licu mesta.

- Otok polako prolazi, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove - istakla je rijaliti zvezda nedavno za naš portal.

Republika

Foto: republika

Maja Marinković nakon operacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Veki

07.09.2023 01:35

Ova je Tesla budaletina i iskompleksirana pacenica

Doppelganger

07.09.2023 08:42

Racionalnije bi bilo da je tih 850cc ubrizgala u lobanju, budući da u tom regionu ima manjak.