BEBICA NAVUKAO SINIŠU NA KAFANSKI ŽIVOT: Snimak iz noćnog života šokirao sve, Kulići sve vreme lažu? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica objavio snimak sa Sinišom Kulić iz kafane!

BEBICA NAVUKAO SINIŠU NA KAFANSKI ŽIVOT: Snimak iz noćnog života šokirao sve, Kulići sve vreme lažu? (VIDEO)

Foto: E-Stock

Bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" prošlog meseca.

Nakon njegovog izlaska iz rijalitija svi su se pitali da li se Bebica preselio u Miljanin porodični dom u Nišu, ili je pak rešio da odustane od borbe za Miljaninu naklonost i ljubav.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

Bebica je sada na svom Tiktoku objavio snimak sa Miljaninim ocem, Sinišom Kulić, iz kafane. Njih dvojica su sedeli zajedno za stolom, a Bebica je snimio prvo sebe, a potom Kuilića, koji je gledao u telefon. Inače, Miljanin otac retko se eksponira, a sada smo posle dužeg vremena imali priliku da ga vidimo.

Inače, Bebica je nedavno uhvaćen kako napušta dvorište njihovog porodičnog doma, pa samim tim priče o iseljenju nisu tačne.

Mnogi su se zapitali da li Kulići lažu o Sinišonom zdravstvenom stanju, budući da izlazi u kafane, a poznato je da on ima veliki probleme sa zdravljem, te da je jedva ostao živ. 

 

 

Podsetimo, nakon njegove diskvalifikacije u Belu kuću je odmah poslato pismo, kako bi ostali zadrugari bili obavešteni o svemu što se dogodilo.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja ''Zadruge 6''. On će na osnovu kazne platiti štetu od 50.000evra, a televizija ''Pink'' će ga tužiti shodno tom ugovoru - glasilo je pismo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading