IZNENADA PREMINUO MUŽ NAŠE POPULARNE PEVAČICE! Suprug Zvezde Granda doživeo infarkt, ona se RASPADA od bola!

Autor:

Zabava

16.05.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke iznenada je preminuo!

IZNENADA PREMINUO MUŽ NAŠE POPULARNE PEVAČICE! Suprug Zvezde Granda doživeo infarkt, ona se RASPADA od bola!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Tadić Cipka

Danas je zavladala tuga među fanovima poznate pevačice Aleksandre Tadić Cipke, jer je njen suprug preminuo, kako saznaje Informer. Nebojša Jarin Stojićević, kako su nezvanično preneli izvori bliski pevačici, iznenada je preminuo od posledica infarkta. Njih dvoje su se venčali u tajnosti nakon više od 10 godina zabavljanja, a Cipka je uvek isticala koliko joj je suprug značio, predstavljajući ga kao ljubav svog života.

Venčanje Aleksandre Tadić Cipke i Nebojše Jarina Stojićevića bilo je obavijeno velom tajne, što je izazvalo iznenađenje među javnošću s obzirom na dugogodišnju vezu ove dvoje zaljubljenih. Njihova ljubavna priča, koja je kulminirala brakom, bila je neretko tema interesovanja medija, ali su uspeli da sačuvaju svoju intimu od radoznalih pogleda javnosti.

Podsetimo, pevačica je prošle godine otkrila da uživa u braku.

- Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej - izjavila je tada pevačica za "Grand" i nije krila da se njen život nakon udaje znatno promenio.

Sudbina ih je rastavila samo godinu dana od sklapanja braka, pa je za Cipku njegova smrt bez sumnje veliki udarac.

Ova tužna vest potresla je javnost i ostavila mnoge u šoku, dok su se mnogi obožavaoci pevačice Aleksandre Tadić Cipke okupili da izraze saučešće i pruže podršku u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading