TANJA SAVIĆ KRIJE RAZVOD SA SUPRUGOM VEĆ TRI GODINE?! Novom partneru ni dan-danas nije priznala istinu!

Autor:

Zabava

16.05.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić razvedena je od Dušana Jovančevića već tri godine, zbog njega prošla kroz pakao.

TANJA SAVIĆ KRIJE RAZVOD SA SUPRUGOM VEĆ TRI GODINE?! Novom partneru ni dan-danas nije priznala istinu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja i Dušan

Poznata pevačica Tanja Savić nalazi se u središtu medijske pažnje nakon što je otkriveno da se razvela od supruga Dušana Jovančevića pre tri godine. Iako je javnost upoznata sa njenom romansom sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, malo ko je znao da je njen brak sa Jovančevićem okončan pre tri godine.

Kako Blic saznaje i prenosi, razlaz Tanje Savić i Dušana Jovančevića dogodio se nakon turbulentnog perioda u kome je pevačica prošla kroz izazovnu situaciju kada joj je bivši suprug tokom pandemije odveo sinove u Australiju bez njene saglasnosti. Ova situacija je dodatno otežala njihov odnos, što je rezultiralo razvodom pre tri godine.

Republika

Foto: instagram.com/thelifeofmuki, instagram.com/tanja_savic_private

 

 

Tanja Savić je istakla da njeni sinovi iz prethodnog braka veoma vole Muhameda Mukija Bešića, nazivajući ga Muki. Pevačica je pohvalila Muhameda ističući da je on pravi uzor deci i da se trude da im ulepšaju život. Tanja je istakla da njeni sinovi imaju svog oca, ali da Muki igra važnu ulogu u njihovim životima.

U intervjuu koji je dala na rođendanu emisije "Paparaco lova", Tanja je otkrila da planira venčanje sa Muhamedom nakon što završi sa snimanjem albuma i kada stekne uslove za to. Takođe, pevačica je iznela želju da jednog dana dobije devojčicu.

Tanja je otkrila da trenutno živi u stanu, ali da već dugo planira da se preseli u svoju kuću sa dvorištem. Takođe je najavila da je zakazala nastup u beogradskoj Areni, ali da datum još uvek nije javno objavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading