SLOGA I VERA U DRŽAVNO RUKOVODSTVO MORAJU BITI IMPERATIV! Stefan Krkobabić jasan: Vučić je na sebe preuzeo ogroman teret, najmanje što možemo da uradimo je da mu damo podršku !

Autor:

Vesti

16.05.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasušno potrebno da razumemo simboliku četiri "s". Istorija nas je naučila - kada smo jedinstveni ma koliko teško bilo, uvek pobeđujemo

SLOGA I VERA U DRŽAVNO RUKOVODSTVO MORAJU BITI IMPERATIV! Stefan Krkobabić jasan: Vučić je na sebe preuzeo ogroman teret, najmanje što možemo da uradimo je da mu damo podršku !

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Sednica Generalne Skupštine UN o rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici posle dva odlaganja zakazana je za četvrtak, 23. maj,  koji će u istoriji ostati obeležen kao jedan od  najtežih i najvažnijih dana za Srbiju i naš narod. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u Njujork da bi tada, u ime države i naroda iz Srbije i Republike Srpske, vodio nimalo laku bitku za odbranu vitalnih nacionalnih interesa jer predaje, kako je najavio, nema i neće biti! U toj borbi predsednik uživa sve snažniju podršku naših građana širom sveta koji pozivaju na slogu i jedinstvo. 

Stefan Krkobabić, potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) i zamenik predsednika skupštinskog Odbora za spoljnje poslove, kaže za Republiku da nam je u danima koji slede, uključujući i 26. maj, nasušno potrebno da razumemo simboliku četiri "s" koja krase naš grb i zastavu.

- To se odnosi na sve građane naše zemlje kojima su njeni interesi važniji od svega. Sloga i jedinstvo, kao i vera u državno rukovodstvo, za nas moraju biti imperativ. Dobili smo dve bitke, jer je glasanje o rezoluciji o Srebrenici već dva puta odloženo, ali je ona prava tek pred nama - ocenjuje Krkobabić. 

Predsednik Vučić, ne odustajući od duha pomirenja i dijaloga sa svima, preuzeo je, ističe naš sagovornik, ogroman teret na sebe:

- On je taj koji prvi trpi udare propagande protiv interesa našeg naroda i države, neretko i na ličnoj osnovi, te je najmanje što svi mi ostali možemo da uradimo to da mu damo bezrezervnu pomoć i podršku. Istorija nas je naučila da kada smo jedinstveni, ma koliko teško bilo, uvek pobeđujemo. Pobedićemo i ovaj put jer ćemo, bez obzira na ishod glasanja, odbraniti čast i dostojanstvo Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading