MARIJA KULIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! Drama u Nišu, odmah je izveli na kapiju!

Autor:

Zadruga

07.03.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je ponovo napustila rijaliti zbog lošeg zdravstvenog stanja njenog supruga, Siniše.

MARIJA KULIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! Drama u Nišu, odmah je izveli na kapiju!

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Kulić nedavno je napustila imanje u Šimanovicma jer se zdravstveno stanje njenog supruga Siniše Kulića naglo pogoršalo. Ona se nakon toga vratila u "Zadrugu", gde je nastavila takmičenje, međutim, u toku jučerašnjeg dana je ponovo napustila Belu kuću iz istog razloga.

Naime, gledaoci najgledanijeg rijalitija primetili su da Kulićka nije na imanju, te komentarišu da je morala ponovo da ode iz rijalitija zbog njenog supruga Siniše i njegovog lošeg zdravstvenog stanja.

Republika

Foto: E-stock, YouTube/Printscreen

Siniša, Marija i Miljana Kulić Zadruga

Podsećanja radi, Siniši Kuliću već par puta se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, a Marija Kulić je u rijalitiju ispričala kako je Miljanin dečko Nenad Macanović Bebica jednom prilikom Siniši spasio život kada mu se slošilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Leontina

07.03.2023 19:00

Samo su Kulici povlasceni u Zadruzi, mogu da se biju, udarila bebicu stiklom u glavu i nije diskvalifikovana, izlaze napolje i majka i cerka, pa se vrate kada hoce i sve znaju sta se napolju desava i onda im je lakse da izdrze do kraja, nisu ravnopravne u odnosu sa drugim zadrugarima!!