MARIJA I MILJANA BACILE CRNU MAGIJU NA BEBICU? Išle kod vračare u okolini Niša, Macanović pobegao kod bivše žene u Beograd!

Autor:

Zadruga

31.03.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica razočaran nakon svega što je saznao.

MARIJA I MILJANA BACILE CRNU MAGIJU NA BEBICU? Išle kod vračare u okolini Niša, Macanović pobegao kod bivše žene u Beograd!

Foto: E-Stock

Panika Miljane Kulić da je Nenad Macanović Bebica napustio njihovu kuću u Nišu, nije bez osnove. Kako pišu mediji, po Nenada je došao jedan rođak, a ono što mu je ispričao i potprekio dokazima, imalo je efekta. 

- Svi se nadamo da je, tako da kažem, Bebici počeo da radi mozak. Šokirao se kada je crno na belo video za šta on zapravo služi Kulićima. Plakao je, bilo mu je mnogo teško. Osećao se prevarenim i iskorišćenim, što zapravo i jeste. Čuo se sa porodicom, obećao je da se vraća kući u Kotež. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nenad Macanović Bebica

 

- Mnogo ga je sramota svega što je radio, ne zna kako će deći na oči da izađe, ali samo nek se vrati i spasi, jer mu ovde nema života - priča komšinica Kulića za Star i dodaje da Nenada trenutno ne viđa, pa se nada da se vratio u Beograd kod svojih:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

 

- Ovde se priča da su ga Marija i Miljana zavračale kod neke žene, tu iz jednog sela. Njemu kao da su svrake mozak popile, ne zna ni gde je, ni šta radi, ni ko je. Greota živa. Ali, neće se on lako izvući, neće Kulićke da izgube roba i potrčka, Nadam se da je njegova porodica podnela tužbe za telesne povrede i psihičko zlostavljanje u Zadruzi, jer to što mu rade sve vreme je jezivo. Daj bože da je dečko pobgao kod svojih, ovde mu nema života, jer Marija posle Zadruge planira da venča njega i MIljanu, Siniša je jako  bolestan, njoj se rak vratio, oni hoće da on brine o Miljani, jer ne znaju koliko im je života ostalo još.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mili

01.04.2023 12:48

Darko razocaranje