OVAKO NASKAČE PASTUV IZ DERVENTE: Zola razvalio Miljanu ispod jorgana, ispuštali zvukove iz ilmovima za odrasle! (VIDEO 18+)

Autor:

Zadruga

31.03.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali vrelu akciju na Rajskom ostrvu!

OVAKO NASKAČE PASTUV IZ DERVENTE: Zola razvalio Miljanu ispod jorgana, ispuštali zvukove iz ilmovima za odrasle! (VIDEO 18+)

Foto: Instagramco.

Zadrugarski par, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, osamili su se na Rajskom ostrvu i zaboravili na kamere rijalitija, te se prepustili strastima kao nikada do sad

Zola i Miljana su se nedavno pomirili, a mnogi tvrde da im se čini da nikada nisu bili zaljubljeniji. Zaboravili su sve nesuglasice, počeli "od nule", a veći deo dana provode na Rajskom ostrvu, izolovani od drugih zadrugara.

Foto: Instagramco.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola vrela akcija

 

Miljana i Zola su iskoristili priliku da vreme posle emisije provedu u krevetu pod "jorgan planinom". Čolić je dao sve od sebe da Kulićevoj priredi nezaboravno veče, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
petarle

31.03.2023 19:38

Kao svinje