OGLASIO SE DELEGAT: Sprečio sam Tončeva da VREĐA sudiju i mene!

Autor:

Sport

05.11.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trajanovski: Sudija Jovanović je cenjen u Evropi, zašto ga mi onda ne bismo poštovali?

RepublikaFoto: Starsport
Kontroverzni Ivica Tončev

Nisam mogao da dopustim Ivici Tončevu da brutalno vređa mene, sudiju Srđana Jovanovića i Fudbalski savez Srbije sa predsednikom Slavišom Kokezom na čelu, kaže u razgovoru za Srpski telegraf delegat utakmice između Javora i Radničkog (1:0) Zoran Trajanovski. On je u izveštaju koji je Srpski telegraf ekskluzivno objavio naveo sve psovke, uvrede i pretnje (vidi tabelu) koje je bahati čelnik Nišlija Ivica Tončev uputio sa tribina jer mu se nije dopalo na koji način sudi čovek kojeg cene i UEFA i FIFA, inače naš najbolji fudbalski sudija.

Sa vremenske distance od nekoliko dana Trajanovski tvrdi da ga je Tončev razočarao kao dugogodišnji fudbalski radnik.

- Ja sam samo radio svoj posao pošteno i sve njegove psovke, uvrede, sve što je rekao, stavio sam u zapisnik. Ne mogu čak ni da ponovim šta je sve izgovorio, ali sve sam popisao. Jednostavno, nisam mogao da mu dopustim da vređa mene, sudiju Jovanovića i FSS sa predsednikom Slavišom Kokezom. na čelu Bio sam neprijatno iznenađen jer se radi o čoveku koji je već neko vreme u fudbalu. Verovao sam da je ozbiljan sportski radnik, ali sam se prevario - rekao je Trajanovski za naš list.

PRETNJE I UVREDE IVICE TONČEVA

- Srđane, sram te bilo, uništio si utakmicu

- Je*aću ti mamu, videćeš kad dođeš u Niš

- Pušiće mi ku*ac sudija, delegat i Kokeza

- Je*aću i Kokezu i delegata

- Pušiće mi ku*ac savez

- Kokeza, majmune, i delegatu, majmunčino

On je dodao da bi postupio jednako da se radi o bilo kom funkcioneru koji ugrožava integritet fudbalske utakmice.

RepublikaFoto: Facebook/Printscreen
Sudijski delegat Zoran Trajanovski

- Tončev je bio miran do sedmog ili osmog minuta, kada je igrač Radničkog isključen. Onda je počeo sa psovkama. A sve je eskaliralo u 72, 73. minutu. Tada je počeo da vređa sudiju, savez, mene. Lično, smatram da je sudija Jovanović dobro sudio. Uostalom, reč je o čoveku kog cene u Evropi i u kog UEFA ima poverenja. Zašto onda mi da ga ne poštujemo? Radio sam po savesti. Želim samo dobro srpskom fudbalu i želim da u njemu vlada red. Ako to nekome smeta, neka me sklone - istakao je Trajanovski.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading