TIGROVI SE "PROBUDILI" U DRUGOM POLUVRMENU: Nakon 45 minuta za zaborav, domaćin je partijom u drugom delu meča stigao do trijumfa!

Autor:

Sport

12.11.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Parmenca se nalaze trenutno u velikoj krizi.

TIGROVI SE "PROBUDILI" U DRUGOM POLUVRMENU: Nakon 45 minuta za zaborav, domaćin je partijom u drugom delu meča stigao do trijumfa!

Foto: FK Tigrovi Mija Gold Preljina

U okviru 11. kola Gradske lige Čačak ekipa Tigrova Milja Gold (Preljina) ugostila je sastav Parmenca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (18 osvojenih bodova), dok su gosti četiri boda više bili na drugom mestu u ligi.

Republika

Gosti su ovaj meč počeli sa devet igrača u polju, zbog kašnjenja dva fudbalera Parmenca, ali ih to nije sprečilo da velikom požrtvovanošću izdrže sve nalete rivala.

Brojačnu nadmoć Tigrovi nisu uspeli da iskoriste tokom gotovo celog prvog poluvremena, ofanzivna postavka domaćina je bila jako loša, i sve nalete su gosti uspeli da ukrote. Pred sam odlazak na odmor, gosti su "dopunili" tim, 11 na 11 od starta drugog poluvremena.

Drugi deo meča, na iznenađenje mnogih, imajući u vidu partiju tokom prvih 45 minuta, otvaraju bolje domaći fudbaleri. Na isteku 52. minuta Marko Ćurčić postiže gol za vođstvo Tigrova od 1:0.

Igrali su i gosti ofanzivno, pravili su probleme odbrambenoj liniji Tigrova, ali nisu uspevali da probiju defanzivu i da stignu do pogotka. U 70. minutu Uroš Mraković duplira prednost domaćina, 2:0.

Par minuta kasnije gosti preko Dejana Milojevića smanjuju na 2:1, i uvode meč u neizvesnu završnicu, ali je pitanje pobednika u potpunosti rešeno u nadoknadi vremena. Ćurčić je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 3:1. 

Tigrovi Milja Gold (Preljina) - Parmenac 3:1 (0:0)

Tigrovi Milja Gold: Radojčić, Bujošević, Pantović, Milikić (od 46' Stanojević), Ćurčić, M. Pavlović, V. Pavlović, Dramićanin, Drobnjaković, Ranković, Mraković

Paremenac: Petrović, Gajić, Pandurović, Pajović, Milojević, Pavlović, Pavićević, Gavrilović, Stančić, Obradović, Ilić 

Iz redova Tigrova je nakon meča objavljena sledeća poruka:

- Sjajna polusezona je iza nas, uz aktuelnog lidera smo jedini ne poraženi sastav u ligi, i da smo bili malo ozbiljniji što se tiče odziva na utakmicama, bili bi sigurno u samom vrhu tabele. I ovako je sve odlično, imamo divnu, zdravu atmosferu i šta drugo reći osvim hvala svima, nadamo se da ćemo na proleće još jače i bolje igrati. 

Ovim susretom oba tima su završila jesenji deo polusezone, a u zavisnosti od ishoda današnjih preostalih duela ovog kola, biće poznate i tačne pozicije tokom zimske pauze Parmenca i Tigrova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading