SVE "ČARI" DERBIJA U MALOM ORAŠJU: Dva penala, tri isključenja i slavlje domaćina nakon što su tri puta vraćali prednost na svoju stranu!

Autor:

Sport

12.11.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan meč između Ravnog Gaja i Jezava.

SVE "ČARI" DERBIJA U MALOM ORAŠJU: Dva penala, tri isključenja i slavlje domaćina nakon što su tri puta vraćali prednost na svoju stranu!

Foto: FK Ravni Gaj Malo Orašje

U okviru 10. kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Ravnog Gaja iz Malog Orašja ugostila je sastava Jezava. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe četvrte pozicije na tabeli, dok su gosti sa dva boda više bili na deobi drugog mesta u ligi.

Republika

Domaći tim je odlično ušao u meč i već nakon pet minuta igre je stigao do vođstva. Nakon prodora Ružića po levoj strani, na odbijenu loptu pravovremeno je natrčao Dušan Joksimović, 1:0 za Ravni Gaj.

Nisu se predali gosti, rani rezultatski zaostatak ih jeste malo poremetio, ali je kako je vreme odmicalo, igra bila sve bolja i bolja. Na isteku 32. minuta nakon dodavanja kroz odbranu domaćina, Aleksandar Mirković utrčava i postiže gol za 1:1.

Samo par minuta kasnije, brži od odbrane gostujućeg tima bio je Janković, uspeo je stigne do lopte pre rivala, prešao je jednog odbrambenog fudbalera i uputio pas do Nikole Stanojlovića kome je ostao lakši deo posla, 2:1.  

 Drugi deo meča bio je dosta sadržajniji u odnosu na prvi, posle samo tri minuta igre gosti ostaju sa deset fudbalera u polju, ali koji minut kasnije i dobijaju penal iz kojeg preko Aleksandra Stojiljkovića stižu do izjednačenja, 2:2. 

Na isteku sat vremena igre brojčano stanje na terenu stiže do izjednačenja, "pocrveneo" je Mihailo Mihailović u redovima domaćina, i tako se pridružio Vukašinu Đokicu iz Jezave, koji je desetak minuta ranije takođe isključen.

Na isteku 75. minuta nakon centaršuta sa desne strane, oboren je u kaznenom prostoru Jezave Radovanović, penal za domaćina. U ovoj situaciji zbog prigovora dva žuta kartona, odnosno crveni dobio je Vladan Milentijević, gosti ostaju sa devet fudbalera u polju. Siguran realizator najstrožije kazne bio je rezervista, Stefan Radovanović, Ravni Gaj po treći put vodi na utakmici, 3:2. 

Do kraja meča domaći tim je imao još par prilika da reši pitanje pobednika i ranije, ali je odbrana na čelu sa golmanom Đokićem bila na visini zadatka. 

Ravni Gaj (Malo Orašje) - Jezava 3:2 (2:1)

Ravni Gaj: Dobrosavljević, Ružić, Milić, Joksimović (od 46' Radovanović), Ranković, Janković (od 87' Ž. Mihailović), Mitrović (od 46' Mladenović), Stanojlović, Milutinović, Ranković (od 74' Životić), M. Mihailović

Jezava: Z. Đokić, Tot (od 43' Đorđević), Milenković, V. Đokić, Smiljanić, Lutić, Milentijević, Mikarić, Stojiljković, Mirković, Filić 

Nakon ovog meča, Ravni Gaj je napredovao za jedno mesto i sada se nalazi na deobi treće pozicije u ligi, dok je Jezava od ovog kola petoplasirana ekipa u prvenstvu.

U sledećem kolu sastav Jezave dočekuje Budućnost iz Male Krsne, dok Ravni Gaj ide na noge Starom Hrastu 2018 (Kulič-Šalinac).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading