VREDELO JE ČEKATI: Kolarac je jesenji prvak - laskava titula je stigla nakon 8/8 tokom prvog dela sezone!

Autor:

Sport

12.11.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinski je odrađen posao na poslednjem meču pred odlazak na pauzu.

VREDELO JE ČEKATI: Kolarac je jesenji prvak - laskava titula je stigla nakon 8/8 tokom prvog dela sezone!

Foto: FK Kolarac Kolari

U okviru devetog kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Vučak ugostila je sastav Kolarca iz Kolara. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe sedme pozicije, dok su gosti sa maksimalnim učinkom bili lideri na tabeli.

Republika

Znali su gosti od prvog minuta meča šta će sa loptom, ofanzivna postavka mučila je odbranu rivala koja je izdržala do 17. minuta, kada je prvi put kapitulirala na utakmici. Na isteku 17. minuta Dušan Stanisavljević doveo je Kolarac u prednost od 1:0.

Par minuta kasnije mladi Milan Marković duplirao je prednost gostujućeg tima, a konačnih 3:0 nakon isteka prvog dela meča postavio je Strahinja Petković.

Za vreme desetominutne pauze izvršene su tri izmene u redovima gostujućeg tima. Situacija na terenu se nije promenila, golovima Mladena Krstića i nikole Markovića rezultat je na isteku sat vremena igre bio 5:0. 

Republika

Foto: FK Kolarac Kolari

Jesenji prvaci

Spustili su gosti malo tempo meča, nisu imali potrebe da "jure" i dalje po terenu, već su polako čekali da sudija Bulatović odsvira kraj utakmice. 

Vučak - Kolarac (Kolari) 0:5 (0:3)

Vučak: N. Živković, D. Živković, Petrović, Nikolić, Antić, M. Živković, Petković, Sokolović, Jovanović, Selimovski, Kalaba

Kolarac: Vasiljević, Krstić, V. Marković, Đokić, Milošević, N. Marković, Petković (od 46' V. Marković), Mihajlović, Stanisavljević (od 46' Relić), M. Marković, Stojković (od 46' Radojević)

Nakon meča na klupskom profilu na društvenim mrežama je osvanula poruka sledeće sadržine: 

- Želimo u ime kluba da čestitamo svima, pre svega igračima, treneru i upravi kluba na ovoj za sada istorijskoj sezoni i da im poželimo da do kraja završe sezonu kako treba i uzmu konačno titulu. Želimo isto tako i da se zahvalimo svakom čoveku koji je na bilo koji način pomogao klubu, jedno veliko hvala, bez vas ovo ne bi bilo to to. Takođe, zahvaljujemo našim vernim navijačima koji su cele sezone pratili klub gde god on igrao i bili bukvalno 12-ti igrač kluba, veliko hvala i bravo! Toliko od nas za ovaj prvi deo sezone, igrači i trener idu na zasluženi odmor, a dok za upravu kluba nema odmora, tek sad kreće akcija, spremanje terena i ostalih stvari , a za sve to ćete biti obavešteni na našem profilu, pratite nas!

Ovom pobedom ekipa Kolarca je sa maksimalnih 8/8 završila prvi deo sezone, zaliha u odnosu na prvog pratioca je pet bodova, i klub u odličnom raspoloženju kreće u zimsku pauzu, i transfer period.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading