DUVAJU NEKI NOVI VETROVI: On će probati da prošlosezonskog šampiona vrati na staze uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.09.2023

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene su se dogodile...

DUVAJU NEKI NOVI VETROVI: On će probati da prošlosezonskog šampiona vrati na staze uspeha!

Foto: FK Sloga 33 Petrovac na Mlavi

Fudbaleri Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi prethodne sezone u okviru Zone Podunavsko-šumadijske suvereno su stigli do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Zapad i pored činjenice da ih je refionalni Fudbalski savez tokom sezone kaznio oduzimanjem čak 12 bodova.

I pored očekivanja da će crveno-beli i u zapadnoj grupi srpskoligaškog karava nastaviti sa sjajnim partijama, nakon dva uvodna kola u kojima je zabeležen po jedan trijumf (Real Podunavci 3:1) i remi (Loznica 1:1), usledila su četiri uzastopna poraza Tutin (0:1), Borac 1926 Čačak (2:3), Vrelo Sport (0:4) i Omladinac Zablaće (1:3), što je dovelo do smene na poziciji šefa stručnog štaba.

Rukovodstvo kluba iz Petrovca na Mlavi brzo je reagovalo i imenovalo novog trenera.

Reč je o Nenadu Trailoviću, nekadašnjem treneru Radničkog i OFK Mihajlovca koji će zajedno sa prvim asistentom Daliborom Spasićem i trenerom golmana Slobodanom Nikolićem, pokušati da ekipu Sloge 33 vrati na pobednički kolosek.

Republika

Foto: FK Sloga 33 Petrovac na Mlavi

Neki novi vetrovi duvaju u Petrovcu na Mlavi

 

Da podsetimo, Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi u ovom momentu zauzima pretposlednju 15. pozicij una tabeli, a već narednog vikenda očekuje ih derbi začelja u Gornjem Milanovcu protiv ekipe Takova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading