UTAKMICA ZA VIŠI RANG TAKMIČENJA: Ježevica je slavila u derbiju protiv Poleta pred oko 350 gledalaca!

Autor:

Sport

26.09.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija igrača oba tima.

UTAKMICA ZA VIŠI RANG TAKMIČENJA: Ježevica je slavila u derbiju protiv Poleta pred oko 350 gledalaca!

Foto: FK Ježevica

U okviru petog kola Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice ugostila je sastav Poleta iz Rasne, oba tima su u ovaj meč ušla sa maksimalnim učinkom od starta sezone.

Krenuli su domaći ofanzivno od prvog minuta, napravili su par prilika i u 17. minutu su uspeli da pređu u vođstvo. Vukašin Pešić je na asistenciju Filipovića uspeo da zatrese mrežu rivala, 1:0 za Ježevicu.

Nastavili su fudbaleri Ježevice sa ofanzivnom igrom i u 26. minutu su duplirali prednost, strelac za domaće bio je asistent kod prvog pogotka, Saša Filipović.

Odličnu igru tokom prvih 45 minuta domaći nisu uspeli da krunišu ubedljivijom prednošću, i gosti su to uspeli da kazne pred sam odlazak na odmor. Kazneni udarac sa 11 metara za Polet izveo je uspešno Marko Jezdimirović, 2:1.

Drugo poluvreme proteklo je u dosta boljoj i ofanzivnijoj igri gostujućeg tima, od prvog minuta su krenuli sa namerom da dođu do izjednačenja, ali su domaći nakon kraćeg perioda uspostavili svoju igru i stigli su do novog pogotka.

Kontranapad Ježevice u 54. minutu završio je Filipović pogotkom u mreži rivala, 3:1. Gosti se nisu predali i nakon prekida, pet minuta kasnije smanjuju na 3:2, strelac za Polet bio je Marko Spasojević.

U trenucima kada se lomila utakmica, gosti nakon dva "brza" žuta kartona Bojanu Stojkoviću ostaju sa deset igrača u polju, i to je u velikoj meri uticalo na dalji tok susreta.

Ekipa Ježevice u 82. minutu evrogolom Bojana Šmakića postavlja konačnih 4:2. 

Ježevica - Polet (Rasna) 4:2 (2:1)

Ježevica: Nestorović, Krejović, Đorđević, Raković (od 58' Borović), Brašnjević, Šmkaić, Pešić (od 85' Demirović), Šerfezi, Filipović, Dragutinović (od 46' Matić), Vukotić (od 85' Živković)

Polet: Božić, Korać, Bogdanović, Spasojević, Ršumović, Marijanović, Nikolić, Jezdimirović, Marić (od 46' Tanović), Matović (od 56' Marjanović), Stojković

U sledećem kolu Ježevica gostuje sastavu Bakionice, dok ekipa Poleta dočekuje tim Prvog partizana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading