FUDBAL SE U SELU RIBARI BUDI: Napredak je spreman da uzme učešće u predstojećoj takmičarskoj godini!

Autor:

Sport

05.09.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po treći put se klub aktivira.

FUDBAL SE U SELU RIBARI BUDI: Napredak je spreman da uzme učešće u predstojećoj takmičarskoj godini!

Foto: FK Napredak Ribari

Trend ponovnog osnivanja ugašenih klubova raduje svakog istinskog zaljubljenika u igru sa "bubamarom", a jedan takav primer "javio" se i u Mačvanskom okrugu.

Fudbalski klub Napredak Ribari poslednji takmičarski meč odigrao je 22. juna 2014. godine kada je u okviru poslednjeg kola Međuopštinske lige savladan pred svojim navijačima od Partizana iz Drenovca rezultatom 2:0.

Sastav iz Ribara se od takmičarske 2013/2014 godine oprostio sa poslednjeg mesta na tabeli, što je dovelo do selidbe u niži rang, tačnije u Opštinsku ligu Šabac-Mačva, ali je odlukom ljudi iz kluba, Napredak istupio iz iste pre početka.

Od 2014. do 2020. godine fudbalski klub Napredak nije bio aktivan, leta 2020. godine je opet oformljen, ali se ubrzo opet vratio u status mirovanja, sve do pre par meseci kada su se mladi entuzijasti okupili i rešili da se opet oformi klub. U prethodnih par meseci igrači su se polako okupljali, prijavljen je klub za sezonu 23/24 i sada svi u selu sa nestrpljenjem očekuju početak prvenstva.

Proteklog vikenda Napredak je odigrao prijateljski susret sa sastavom Mladosti (Očage) koji je završen rezultatom 5:5. Rezultat je igračima oba tima bio u drugom planu, nakon meča organizovano je druženje članova oba kluba.

Ponovno osnivanje kluba u selu Ribari je svakako lepa vest, meštani se nadaju da će Napredak uspeti da se stabilizuje, da će kao što mu i samo ime kaže napredovati iz godine u godinu i da će se fudbal opet razviti u selu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading