KOSTIĆ REMIJEM ZAPOČEO PRIPREME NA KLUPI VRŠČANA: Odlična igra njegovog tima tokom prvog poluvremena nije iskorišćena na pravi način!

Autor:

Sport

09.07.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dve nedelje treninga, na red je došla i prva prijateljska utakmica u sklopu priprema.

KOSTIĆ REMIJEM ZAPOČEO PRIPREME NA KLUPI VRŠČANA: Odlična igra njegovog tima tokom prvog poluvremena nije iskorišćena na pravi način!

Foto: OFK Vršac

Sredinom meseca juna, nakon završetka prvenstva Prve lige Srbije došlo je do prekid saradnje između trenera Nenada Mijaliovića i OFK Vršca, nakon šest godina zajedničkog puta.

Republika

Uprava kluba je ubrzo odlučila ko će voditi ekipu u predstojećoj sezoni, a odluka je pala da će to biti Zoran Kostić. Kostić je ubrzo stigao u Vršac, sklopio je svoj stručni štab i zakazao je pripreme koje su počele 26. juna. Tom prilikom novi šef stručnog štaba je poručio:

- Želim još jednom da se zahvalim ljudima iz kluba na ukazanom poverenju. Drago mi je što sam postao deo izuzetno organizovanog kolektiva. Posle uvodnih testiranja kompletne pripreme sprovešćemo u Vršcu, na našem stadionu, gde imamo idealne uslove i sve neophodne kapacitete. U planu je da odigramo šest pripremnih utakmica, za sada smo zakazali četiri.

Juče je na Gradskom stadionu u Vršcu odigran prvi kontrolni meč, rival je bio rumunski Vitorul, koji se takmiči u najjačem rangu takmičenja u Rumuniji. 

Tokom prvog poluvremena bolju igru su prikazal idomaći igrači, najbolja prilika pred golom rivala napravljena je u 41. minutu kada je Kilibarda, nakon centaršuta Čejića iz ugla, neometan šutirao preko prečke gola Đante.

Republika

Foto: OFK Vršac

 

U finišu prvog poluvremena viđena je još jedna lepa akcija domaćih, Čejić je posle solo prodora uputio udarac, ali je golman Đanta uspešno isti zaustavio. 

Inicijativa domaćina od starta nastavka isplatila se ubrzo, igrao se 51. minut kada je Čejić sa nekih 25 metara postigao gol za TV špice, 1:0 za Vrčac.

Samo tri minuta kasnije gosti su izjednačiji iz prve ozbiljnije prilike na utakmici. DAnesku je preciznim udarcem savladan golmana Novića, 1:1.

Do kraja meča ozbiljnijih prilika na obe strane nije bilo.

Sledeća kontrolna utakmica Vrščana na programu je već u sredu, 12. jula kada će rival biti novi član Prve lige Srbije, OFK Beograd.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading