TEK JE ZAPOČET PRELAZNI ROK: Trling predstavljenih pojačanja u Gradnulici dokaz velikih ambicija za predstojeću sezonu!

Autor:

Sport

09.07.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznata lica stigla u igrački kadar.

TEK JE ZAPOČET PRELAZNI ROK: Trling predstavljenih pojačanja u Gradnulici dokaz velikih ambicija za predstojeću sezonu!

Foto: OFK Gradnulica

Nakon tačno jedne decenije, ekipa je bila jako blizu da se vrati u Područnu fudbalsku ligu Zrenjanina, ali u tome ipak nije uspela.

Republika

Fudbalski klub Gradnulica se već deset godina takmiči u A ligi FSG Zrenjanina, i u nedavno završenom prvenstvu je ekipa bila nikad bliže da se izbori za plasman u viši rang. Sa učinkom od 15 trijumfa, dva remija i pet poraza ekipa je stigla do osvajanja drugog mesta na tabeli, što je bilo dovoljno za baraž za popunu PFL-a.

Rival Gradnulici bio je sastav Jedinstva iz Novog Bečeja koji je ukupnim rezultatom 9:2 izborio plasman u viši rang, dok je tim iz Gradnulice ostao u A ligi FSG Zrenjanina.

U upravi kluba vremena za tugovanje nije bilo, nakon kratkog perioda krenulo se sa analizom raspoloživog igračkog kadra, i planovima za aktivnosti u letnjem prelaznom roku. U dosadašnjem toku transfer perioda, u redove Gradnulice su pristigla tri igrača. 

Prvi akvizicija uprave u letnjem prelaznom roku je Žarko Matić (25), reč je o veoma iskusnom igraču koji je protekle dve godine bio član Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, gde se takmičio u Vojvođanskoj ligi Istok. Matić je četiri godine bio član Radničkog iz Zrenjanina, dok je karijeru započeo u Mladosti iz Lukićeva. Žarko je član i kluba malog fudbala SAS.

Stefan Živanov (26) drugo je pojačanje za tim OFK Gradnulice, reč je o igraču koji je protekle dve godine branio boje Rusande. Kroz karijeru je bio član Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva i Banata iz Zrenjanina. Živanov je aktivan i na parketu gde brani boje KMF SAS-a. 

Grupu predstavljenih pojačanja za sada zatvara Igor Aranitović (24) koji je baš kao i prethodne dve novajlije, član kluba malog fudbala SAS. Prethodne tri godine Aranitović je član crveno-belih iz Vojvode Stepe, dok je kroz karijeru branio boje Budućnosti (Srpska Crnja), Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva i Banata iz Zrenjanina.

Triling predstavljenih novajlija je jasno pokazao svim ciljeve kluba za sledeću sezonu, direktan plasman u viši rang će se juriti u Gradnulici od starta predstojećeg prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading