UTVRĐIVANJE DALJIH SMERNICA: Titula je osvojena, ali iskušenja tek slede - zakazana Skupština kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike obaveze tek predstoje.

UTVRĐIVANJE DALJIH SMERNICA: Titula je osvojena, ali iskušenja tek slede - zakazana Skupština kluba!

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda nakon pet sušnih sezona, uspeli su stignu do ostvarenja cilja, prigrle šampionski pehar u okviru Srpske lige Beograd i time obezbede plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije u kojoj su poslednji put egzistirali u sezoni 2016/17.

 

"Romantičari" su u 30 prvenstvenih duela zabeležili skor od 19 pobeda, deset remija i jednog poraza čime su maratonsku trku okončali sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Zemun, ali su plavo-beli, zahvaljujući boljem međusobnom skoru (0:0, 1:0), "prvi presekli vrpcu".

I pored velikog slavlja koje je usledilo na staroj Karaburmi, svima na Omladinskom stadionu je jasno da pravi izazovi tek predstoje. Prvi korak u stabilizaciji giganta srpskog fudbala jeste učinjen, ali se već sada mora formirati sastav koji će, ne samo izboriti opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, već i pokazati tendenciju da se u dogledno vreme vrati i u elitni rang.

Tim povodom rukovodstvo OFK Beograda je zakazalo i Skupštinu kluba. Ona će se održati u sredu 21. juna u prostorijma Kulturnog centra "Vlada Divljan", kada će, nadaju se sve pristalice plavo-belih boja, biti utemeljeni osnovi nekog novog, boljeg kluba sa stare Karaburme.

Foto: OFK Beograd

Dva važna datuma za OFK Beograd

 

Pored navedenog datuma, među "romantičarima" sa velikim nestrpljenjem iščekuju i petak 23. jun kada će biti i poznat raspored mečeva Prve lige Srbije za sezonu 2023/24.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading