ODLIČNA POVRATNIČKA SEZONA: Radnički na trijumfalan način završio i više nego dobru takmičarsku godinu!

Autor:

Sport

12.06.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bajmoku posebno mogu biti ponosni na konstantu i veliku podršku navijača.

ODLIČNA POVRATNIČKA SEZONA: Radnički na trijumfalan način završio i više nego dobru takmičarsku godinu!

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

U okviru poslednjeg kola Vojvođanske lige Sever ekipa Radničkog 1905 iz Bajmoka ugostila je sastav OFK Mladosti iz Apatina, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1.

Republika

Domaćin je u ovaj meč ušao sa 46 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli, dok su se gosti iz Apatina nalazili na deobi 11. mesta sa 37 bodova. 

Po veoma kišnom vremenom i teškom terenu tokom prvih 45 minuta bilo je par šansi na obe strane, ali su mreže golmana Lebovića i Markovića ostale netaknute.

Tokom prvih 45 minuta u redovima domaćina izvršena je jedna prinudna izmena, mladi Strahinja Miletić je svoje mesto na terenu ustupio Bojanu Kujundžiću. Za vreme desetominutne pauze trener Radničkog je uveo još jednog igrača sa klupe.

U nastavak meča bolje ulaze domaći igrači i u 57. minutu stižu do vođstva. Miloš Vukelić je nakon odličnog centaršuta Lebovića poslao loptu u mrežu Mladosti, 1:0 za Radnički.

Jedanaest minuta kasnije domaći tim stiže do uvećanja prednosti, nakon šuta Šimića, odbitak stiže do Srđana Babića koji šalje loptu u mrežu Markovića, 2:0 za sastav iz Bajmoka.

Nisu se predavali gosti, igralo se ofanzivno na obe strane bez kalukacija i "pardona".

Na semaforu je stajao 83. minut kada je Mladost preko Bojana Bjedova prepolovila zaosatatak, 2:1.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo nove promene rezultata, domaći tim je konkretnijom igrom u završnici uspeo da stigne do nova tri boda i da tako sezonu završi na najbolji način.

Radnički 1905 (Bajmok) - Mladost (Apatin) 2:1 (0:0)

Radnički 1905: S. Lebović, Maravić (od 59' Petrović), D. Tosenberger (od 74' Marinković) , Stojanović, L. Lebović, Babić (od 74' Mitić), Ljubojčić, Miletić (od 20' Kujundžić), Šimić, Vukelić, F. Tosenberger (od 46' Kolak)

Mladost: Marković (od 81' Stojaković), Jovović, Solać (od 55' Rapaić), Bjedov, Vejnović, Majstorović, Bačić, Ožegović (od 81' Djumić), Đukić, Jovović, Uzelac

Ovim trijumfom sastav Radničkog je sezonu završio na četvrtoj poziciji na tabeli, dok je ekipa Mladosti završila kao 12. tim u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading