DERBI ODLUČIO ŠAMPIONA: Kolo pre kraja prvenstva sastav Poleta 1930 iz Aleksandrovca je "doneo" novi pehar u svoje vitrine! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.05.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Stanisavljević het-trikom rešio pitanje pobednika!

DERBI ODLUČIO ŠAMPIONA: Kolo pre kraja prvenstva sastav Poleta 1930 iz Aleksandrovca je "doneo" novi pehar u svoje vitrine! (VIDEO)

Foto: FK Polet 1930 Aleksandrovac

U okviru 13. kola Opštinske lige Žabari ekipa Poleta 1930 iz Aleksandrovca ugostila je sastav BSK-a (Brzohode), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina minimalnim rezultatom. 

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije, dok je ekipa BSK-a sa tri boda manje delila drugo mesto sa sastavom Jedinstva iz Oreovice. 

Igrači Poleta su shvatili važnost ovog meča, pobedom bi i matematički osigurali titulu šampiona i sa tim mislima u glavi igrali od prvog minuta.

Trudili su se pre svega da ne prime gol, a da iz šansi koje im se pruže stignu do vođstva.

Na isteku pola sata igre Vladimir Stanisavljević je zatresao mrežu golmana Cvetkovića, 1:0 za Polet.

Samo devet minuta kasnije isti igrač je duplirao prednost domaćeg tima i time je postavio i konačan rezultat posle prvih 45 minuta igre. 

Republika

Foto: FK Polet 1930 Aleksandrovac

Šampioni

Da je ovaj meč bio stvoren za štopera domaćih, Stanisavljevića pokazao se već u 57. minutu kada je postigao het-trik i time je u velikoj meri rešio pitanje pobednika na ovom susretu, 3:0.

Pokušavali su gosti da dođu do pogotka koji bi uneo određenu dozu neizvesnosti u završnicu susreta, ali su u toj nameri uspeli jako kasno.

U 82. minutu smanjili su preko Aleksandra Stojadinčevića na 3:1.

Samo par minuta kasnije rezervista domaćih, Veljko Mladenović je postigao gol za ispostaviće se na kraju konačnih 4:1.

 

 

Polet 1930 (Aleksandrovac) - BSK (Brzohode) 4:1 (2:0)

Polet 1930: Radosavljević, Rašković (od 85' Nikolić), Milošević, Marjanović, Stanisavljević, N. Perić (od 62' Stekić), Pajić, S. Radovanović, Milojević, I. Radovanović (od 75' Mladenović), J. Perić

BSK: Cvetković, Kokot, A. Stojadinčević, P. Stojadinčević, Radosavljević, Panić (od 72' Radojković), Prokić, Palalić, Popović, Dobrosaljević, Miletić

Ovim trijumfmom ekipa Poleta je i zvanično šampion opštinske lige, kolo pre kraja prvenstva.

U sledećem, ujedno i poslednjem kolu, sastav BSK-a dočekuje Proleter (Četereže), dok ekipa Poleta gostuje Jedinstvu iz Oreovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading