BONOVIĆ UKROTIO "VUKOVE": Vodila je ekipa FSU Kraljevice na poluvremenu, ali je u drugom delu jurila rezultat!

Autor:

Sport

23.05.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju susreta je viđena podela bodova u derbiju kola.

BONOVIĆ UKROTIO "VUKOVE": Vodila je ekipa FSU Kraljevice na poluvremenu, ali je u drugom delu jurila rezultat!

Foto: FSU Kraljevica

Po atmosferi kako na terenu tako i van njega viđen je pravi gradski derbi u okviru 23. kola Zaječarske okružne lige, ekipa OFK 019 ugostila je sastav FSU Kraljevice. 

Republika

Gosti su bolje otvorili meč i poveli već u 2. minutu golom Bobana Đokića koji je iskoristio kiks odbrane domaćih.

Već u 16. minutu brzonogi Aleksić je udvostručio prednost, 2:0 za FSU Kraljevicu.

Međutim pred sam kraj prvog dela igre sudija Matejić pokazao je na belu tačku. Ćosića je lopta prilikom blokiranja udarca pogodila najpre u telo, a zatim i u ruku prilikom pada.

Siguran sa bele tačke bio je Andreja Bonović, najbolji akter ovog gradskog derbija, pa se rezultatom 1:2 otišlo na odmor.

Na samom startu drugog dela igre novi jedanaesterac za domaće. Strelac sa bele tačke ponovo Bonović za poravnanje rezultata.

Republika

Foto: FSU Kraljevica

Klupa FSU Kraljevice

Na samom isteku pola sata igre u drugom delu, isti igrač postiže svoj treći pogodak, ujedno i het-trik, sastav OFK 019 po prvi put vodi na meču, 3:2 za domaćina.

U 70. minutu igrač domaćih Dimitrijević zaradio je drugi žuti karton pa je morao van igre. 

Kraljevica je iskoristila igrača više i nakon kornera koji je izveo Brkić, Nemanja Dinić se najbolje snašao u šesnaestercu i udarcem glavom savladao golmana Ranđelovića.

Nakon kiksa Kraljevice sokobanjski Trebič je zaseo na prvo mesto na tabeli nakon pobede u Podgorcu 0:1 i sada je bodovna razlika između sokobanjske i zaječarske ekipe tri boda.

OFK 019 - FSU Kraljevica 3:3 (1:2)

Teren kod spomenika ’’Ljubi Didiću’’

Gledalac: 250

OFK 019: Ranđelović, Todorović, Milosavljević, Bonović, Pavlović (od 85' Savić), Panić (od 46' Golubović), Bućin, Stojanović, Nikolić (od 87' Mitrović), Stanojević, Dimitrijević

FSU Kraljevica: Miladinović, Brkić, Pavlov, Ćosić, Dinić, Šafer, Gligorijević, M. Žikić, Petrunović, Aleksić, Đokić (od 25' R. Žikić (od 72' Denić))

Igrač utakmice: Andreja Bonović (OFK 019)

U sledećem kolu sastav Kraljevice dočekuje Graničar iz Velikog Izvora, dok ekipa OFK 019 gostuje lideru na tabeli, Trebiču iz Sokobanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading