LAVOVI SE IZGUBILI U NOVOBEOGRADSKOJ DŽUNGLI: BUSK slavio nakon drame u Bloku 45! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo je bilo u novobeogradskom Bloku 45.

LAVOVI SE IZGUBILI U NOVOBEOGRADSKOJ DŽUNGLI: BUSK slavio nakon drame u Bloku 45! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK BUSK

Veliki derbi 24. kola Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", odigran je prethodnog vikenda na igralištu u Bloku 45, a pravo fudbalko uživanje okupljenim ljubiteljima fudbala priredile su ekipa BUSK-a i Železnika 1930.

 

Očekivalo se da će drugoplasirana i trećeplasirana ekipa navedenog ranga takmičenja, doneti meč koji će obilovati uzbuđenjima, ali ono što su dva tima prikazala, daleko prevazilazi ligaško takmičenja u kojem se trenutno nalaze. 

Tokom prvih 45 minuta igre, rezultat se nije menjao, a gosti do prednosti stižu na samom početku drugog poluvremena kada je mrežu golmana Paranosića, zatresao Uroš Popović koji je samo par minuta pre gola, ušao u igru zamenivši Veličkovića. 

Domaćin preko Vladimira Đorđevića u 65. minutu uspeva da stigne do poravnanja, a petnaestek minuta pre kraja viđena su velika uzbuđenja. Prvo su popularni "lavovi" iz Železnika u 75. minutu preko Filipa Ćosića stigli do nove prednosti, da bi samo minut kasnije Nikola Vasić doneo novo rezultatsko poravnanje.

Konačan rezultat i trijumf domaćinu, donosi Aco Lukić  89. minutu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ФК БУСК (@fkbusk1913)

 

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa A", 24. kolo:

BUSK (Beograd) - Železnik 1930 (Beograd) 3:2 (0:0)

Stadion: FK Sava 45

Gledalaca: 247

Sudija: Petar Vasić

Strelci: V. Đorđević 65`, N. Vasić 76`, A. Lukić 89`; U. Popović 49`, F. Ćosić 75`

Žuti kartoni: U. Arsenović, A. Lukić (BUSK); N. Gaborov (Železnik 1930)

BUSK (Beograd): Paranosić, Kosanović, Petrović, Pavlović, Đorđević, Arsenović, Drobnjak (Markioli), Obrovski, Vasić (Marijanović), Ćopić (Lukić, Lukšić), Smiljanić.

Železnik 1930 (Beograd): Ilić, Đurić (Lazarević), Stojković (Rupar), Ćosić, Delić, Ivković, Veličković (Popović), Gaborov, Jokić (Knežević), Anđelković, Jovanović.

 

Nakon navedenog susreta, BUSK sa 51 osovjenim bodom zauzima drugu poziciju na tabeli međuopštinskog ranga takmičenja u prestonici, dok je ekipa Železnika 1930 jednu stepenicu niže sa tri boda manje na kontu.

Do kraja šampionata BUSK će odgirati još jedan meč. Oni će nakon odmora predstojećeg vikenda, 4. juna gostovati u Progaru ekipi Borca, dok će Železnik 1930 nakon susreta protiv Borca na popularnom "malom Poljudu", u poslednjoj takmičarskoj rundi gostovati u Bečmenu, ekipi Šumadinca.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading