Dokaz da je više, uvek bolje!

Autor:

Sport

17.05.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandinavska poslovica „Sreća je u malim stvarima“ i možda to na severu Evrope ima smisla jer su stanovnici ovog regiona, po raznim istraživanjima, najsrećniji na svetu, ali je uvek veliko pitanje da li ova rečenica može da se realno prenese na ostale regione Evrope i sveta?

 

Možda sreću čine male stvari, ali ni velike stvari „nisu za bacanje“. Jednostavno, život je takav, rečeno sportskom terminologijom, uvek je bolje dati gol ili koš više, ali valjda sve zavisi od percepcije i životne filozofije.

 

Kod nas vlada mišljenje da je više uvek bolje i zato je pravo vreme da se svi uključe u akciju MerkurXtip-a koja se zove „Par više reši i milion ti se smeši“, a evo o čemu se radi. Svedoci smo da kampanje u ovoj kompaniji nikada ne prestaju i uvek je igrač u centru pažnje pa uz malo znanja i sreće može da se dođe do sjajnih dobitaka i nagrada.

Do 12. juna je aktuelna pomenuta kampanja, a sve što je potrebno da bi se ušlo u potencijalni krug dobitnika je da se pogodi tiket koji će imati što više parova sa pojedinačnom kvotom 1.35 ili većom. To naravno ne znači da na tiketu ne sme da bude i parova sa manjim kvotama, ali one će samo povećati ukupnu kvotu, a neće ulaziti u broj pogođenih parova. U akciji mogu da učestvuju svi, kako online igrači, tako i oni u lokalima MerkurXtip-a.

A sada ono najvažnije, svakog dana će najbolji tiket, odnosno onaj sa najviše pogođenih parova, biti nagrađen sa 100.000 dinara, ali to nije sve. Vodi se evidencija i na kraju takmičenja 12. juna će najbolja tri dobitna tiketa biti dodatno nagrađeni. Za prvo mesto, odnosno za tiket sa najviše pogođenih parova sa kvotom 1.35 i većom je 1.000.000 dinara, za drugo mesto određena je nagrada od 500.000, a trećeplasiranom će pripasti 300.000 dinara.

Da pojasnimo, iako u tom trenutku neće dobiti dnevnu nagradu od 100.000 dinara, svaki drugoplasirani i trećeplasirani tiket u svakom takmičarskom danu, biće u konkurenciji za ukupno najuspešnije tikete, odnosno za nagrade od 500.000 i 300.000 dinara. Ovim će mnogo veći broj igrača dobiti šansu za vredne nagrade jer i trećeplasirani tiket u jednom takmičarskom danu može da ostane najbolji trećeplasirani u ukupnom poretku, zato ne gubite nadu i nastavite da pokušavate jer smo bili svedoci u nekim sličnim ranijim akcijama da je broj pogođenih parova išao i preko 20.

Dakle, do samog kraja su u konkurenciji svi dobitni tiketi, a samo je važno da ima najviše pogođenih parova. Do trenutka pisanja ovog teksta, najbolji dobitni tiket ima 15 pogođenih parova, a na drugom i trećem mestu su dva sa po 13 pogodaka. S obzirom na to da nas do 12. juna očekuje pregršt dana sa prebogatom ponudom iz gotovo svih sportova, mogućnost da ćemo dobiti nove najbolje prilično je velika.

Zbog ove sjajne akcije i vrednih nagrada koje su u opticaju svakog dana, možemo samo da preporučimo MerkurXtip kao vašu adresu kada je klađenje u pitanju, a sve informacije o ovoj i mnogobrojnim drugim akcijama možete da vidite na MerkurXtip sajtu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading