VAŽNO SAOPŠTENJE: Uoči polufinala kup takmičenja, klub se oglasio - navijači ovo moraju da znaju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna informacija za sve navijače uoči polufinalnog kup duela.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Uoči polufinala kup takmičenja, klub se oglasio - navijači ovo moraju da znaju!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Fudbalski klub Hajduk Stanko iz Crne Bare u sredu 17. maja gostovaće u Kostolcu gde će se u okviru polufinalnog duela Kupa Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije sastati sa ekipom Smedereva 1924.

 

Smederevski sportski kolektiv, aktuleni lider Srpske lige Zapad i glavni pretendent na plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije, apsolutni je favorit u predstojećem duelu, ali niko u Crnoj Bari ne želi da se preda be borbe i u tom cilju klub je organizovao i prevoz za svoje verne navijače.

Tim povodom Crnobarci su se javnosti obratili saopštenjm koje prenosimo u celosti:

- Na utakmicu polufinala kupa FSRZS izmedju Smedereva i Hajduk Stanka, u Kostolcu organizovan je prevoz. Svako ko zeli da ide da gleda, moze rezervisati mesto putem telefona 060/4438059. Broj mesta je ograničen.

- Kup FS regiona Zapadne Srbije, polufinale:

Smederevo 1924 (Smederevo) - Hajduk Stanko (Crna Bara)

Stadion: "Bora Beka", Kostolac

Datum: Sreda, 17. maj

Početak: 17. časova

Foto: FK Smederevo 1924

Borba za finale može da počne

 

Da podsetimo, ekipa Hadjuk Stanka u ovom moemntu se nalazi na trećoj poziciji Mačvanske okružne lige i u preostalih pet kola pokušaće da nadoknade bodovni zaostatak za ekipom Lipolista i domognu se plasmana u viši rang takmičenja, Zonu Kolubarsko-mačvansku.

U poslednjih pet prvenstvenih mečeva Crnobarci su zabeležili skor od četiri trijumfa i jedan poraz (Antimon Zajača 1:2), tako da sa puno optimizma putuju u Kostaolac na megdan renomiranom rivalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading