VELIKA POBEDA ARANĐELOVCA: Veoma raspoloženi i rastrčani domaći igrači spakovali su tri gola Omladincu!

Autor:

Sport

28.03.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin stigao do jako vredna tri boda protiv ekipe iz gornjeg dela tabele!

VELIKA POBEDA ARANĐELOVCA: Veoma raspoloženi i rastrčani domaći igrači spakovali su tri gola Omladincu!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru drugog kola prolećnog dela prvenstva Podunvasko šumadijske zone na stadionu u Aranđelovcu odigran je meč između istoimene ekipe i sastava Omladinca (Šetonje). U prvom duelu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 2:2.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao posle poraza na prolećnoj premijeri na gostovanju, dok je Omladinac pred svojim navijačima u prvom takmičarskom meču ove godine upisao sva tri boda.

Igrači Aranđelovca nisu baš najbolje ušli u meč pa su gosti to umalo kaznili, ali je golman Blagojević bio siguran na golu.

Nešto kasnije Uroš Krunić posle solo prodora i prolaska tri igrača Omladinca jako loše šutira ka golu Jankovića, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Sledeća prilika viđena je opet pred golom gostiju, Lakušević iz prekida odlično šalje loptu ka protivničkom golu, ali je golman bio na njoj.

Do kraja poluvremena ekipe su "razmenile" po dve dobre prilike, ali golova nije bilo. 

Da se na odmor ne ode bez golova u poslednjim trenucima prvog poluvremena pobrinuo se Krunić. Napadač domaćih dribla nekoliko igrača i izbija sam ispred golmana Jankovića, kojeg na veliku radost domaćih navijača savladava u nadoknadi vremena prvog dela, 1:0.

Posle desetominutnog odmora domaći igrači dosta bolje ulaze na teren što je rezultiralo novim golom u njihovu korist.

Igrao se 50. minut kada je Lakušić ostavio loptu za kapitena Veličkovića koji je majstorskim udarcem šalje u levi donji ugao gola, 2:0.

Sledeća promena rezultata viđena je u 61. minutu, ali se ovoga puta zatresla mreža golmana domaćina, Blagojevića.

Posle fantastično izvedenog prekida, lopta završava u same rašlje gola domaćina, Stefan Božović smanjuje prednost protivnika na 2:1.

Prvi primljeni gol nije uneo strah u redove domaćih, nastavili su igrači Aranđelovca sa igrom koju su i do tada prikazali.

Duga lopta na Lakušića, njegov odličan prijem, zatim okret i udarac doveo je do nove promene rezultata, 3:1 za domaćina u 72. minutu.

Do kraja susreta domaći igrači su imali loptu u nogama i mirno su odrađivali posao, mogli su gosti do drugog gola posle gužve u kaznenom prostoru, ali je Drndarević neverovatnom intervencijom sačuvao gol svog tima.

OFK Aranđelovac 1979 - Omladinac (Šetonje) 3:1 (1:0)

Aranđelovac: Blagojević, Jovanović, Manić, Milić, Raković (od 51' Drndarević), Jevtić, Prekić (od 67' Đurović), Lakušić, Veličković, Ilić, Krunić

Omladinac: Janković, Virijević (od 25' Vasojević), Vukićević, Božović, Živković (od 77' Marinković), Živanović, Nikolić (od 46' Vasiljević), Ilić (od 57' Matić), Blagojević, Božović, Virijević (od 46' Milentijević)

Ovom pobedom sastav iz Aranđelovca je došao na deobu 12 pozicije, dok je Omladinac i dalje na četvrtom mestu na tabeli.

U sledećem kolu Omladinac dočekuje ekipu Karađorđa iz Topole, dok igrači Aranđelovca gostuju Slogi iz Batočine

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading