LIDER SA BELE TAČKE SLOMIO OTPOR FENJERAŠA: Resavski Despoti se odlično držali sat vremena, ali je njihov golman do kraja meča kapitulirao tri puta!

Autor:

Sport

28.03.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rudar nastavlja svoj put ka višem rangu.

LIDER SA BELE TAČKE SLOMIO OTPOR FENJERAŠA: Resavski Despoti se odlično držali sat vremena, ali je njihov golman do kraja meča kapitulirao tri puta!

Foto: FK Rudar Plažane

U okviru 15. kola Međuopštinske lige Jug lider na tabeli ugostio je sastav Resavskih Despota koji drže "fenjer" u ligi. U prvom susretu Rudar je slavio na gostovanju rezultatom 3:0. 

Republika

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Rudar je na gostovanju Sinđeliću (Vojnik) slavio sa 3:2, dok su Resavski Despoti poraženi na terenu u Strmostenu sa 5:1.

Uvodni trenuci prvog poluvrema protekli su u klasičnom odmeravanju snaga, imali su igrača Rudara loptu u nogama, ali nisu uspeli da stvore ozbiljniju priliku pred golom Novičića.

Gosti su uglavnom pokušavali dugim loptama nakon prekida, ali takođe bez ozbiljne pretnje po gol protivnika.

Tokom prvih 45 minuta mreže su mirovale, u sudijskog koloni za javne opomene zapisan je Marko Miljković, iz redova domaćina zbog nesportskog ponašanja.  

 

 

Igrao se 60. minut kada je posle starta nad Stefanom Milutinovićem, igračem Rudara dosuđen kazneni udarac u korist domaćina.

Isti igrač je namestio loptu i uspešno je realizovao najstrožiju kaznu, 1:0.

Petnaest minuta kasnije Lazar Stanojević se najbolje snalazi u gužvi nakon prekida koji je izveo Ivanović, 2:0 za Rudar.

Pred sam kraj regularnog toka meča rezervista Petar Miljković na centaršuta Davida Rajčića postiže gol za konačnih 3:0.

Rudar (Plažane) - Resavski Despoti (Vitance) 3:0 (0:0)

Rudar: M. Milutinović, Radenović, Rajčić, Stanojević, Spasojević, S. Milutinović, Ivanović (od 86' Stevanović), Stanojević (od 87' N. Milutinović), Salkić, M. Miljković, Stanisavljević (od 85' P. Miljković)

Resavski Despoti: Novičić, Antić, U. Stojadinović (od 47' Rajčić), Milenković (od 86' Vučković), Ilić, S. Stojadinović, Jovanović, Ponorac, Stojković (od 78' Miladinović), Dinić (od 55' Milenković), Vuković

Sa nova tri boda ekipa Rudara je nastavila svoj pohod ka višem rangu, prednost u odnosu na prvog pratioca je i dalje 12 bodova. Sastav Resavskih Despota je trenutno na tri boda zaostatka u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanja.

U sledećem kolu Despoti dočekuju Omladinac (Šaludovac), dok lider na tabeli gostuje timu Beljanice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading