GOLEADA U KOČANU: Pet golova u prvih 45 minuta je na kraju odlučilo pobednika duela Radničkog i Sloge!

Autor:

Sport

26.03.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivao se nastavak serije golova u drugom poluvremenu, ali to nije bio slučaj.

GOLEADA U KOČANU: Pet golova u prvih 45 minuta je na kraju odlučilo pobednika duela Radničkog i Sloge!

Foto: FK Radnički Kočane

U okviru 18. kola Nišavske okružne lige Radnički iz Kočana je na svom terenu ugostio sastav Sloge. U prvom susretu u Jovanovcu rezultat je glasio 4:0 u korist domaćeg tima. 

Republika

Domaćin susreta je u prva dva kola prolećnog dela zabeležio četiri boda, a isto toliko je na svoj bodovni saldo dodao i sastav Sloge, duel dve neporažene ekipe u prolećnom delu.

Od samog starta meča igralo se otvoreno na obe strane, bez previše kalkulacija, napadački su krenuli igrači po sva tri boda.

Već u 2. minutu gosti preko Miloša Stankovića dolaze u prednost, ali je njihova radost trajala samo sedam minuta.

Igrao se 9. minut kada je Marko Vučković postigao izjednačujući pogodak. Samo pet minuta kasnije Radnički dolazi do potpunog preokreta i prelazi u vođstvo, Nemanja Tasić je savladao mladog golmana Mladenovića, 2:1.

Nisu se gosti predavali, njihova pozicija na tabeli nije najbolja, pa su primorani da što pre osvajaju bodove koji bi im značili za beg iz opasne zone.

Marko Vukadinović je u 36. minutu ponovo izjednačio rezultat na meču, 2:2.

Dva minuta pred odlazak na pauzu, Mihajlo Milošević, igrač domaćeg tima vraća prednost ekipi Radničkog, 3:2.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Posle prvih 45 minuta i pet viđenih golova mnogi su mislili da će se mreže u nastavku opet "tresti", ali to nije bio slučaj.

Gosti su u 48. minutu ostali sa 10 igrača u polju, ranije put svlačionice zbog drugog žutog kartona otišao je Danijel Pešić.

Oba trenera su izmenama pokušavali da promene tok utakmice i da se neizvesnost po pitanju konačnog ishoda dosta ranije prekine, ali to nije bio slučaj.

Vredno pomena do kraja meča jeste i crveni karton na strani domaćina, zbog dve javne opomene rezervista Danijel Spasić je samo par minuta pred kraj utakmice otišao na presvlačenje ranije od ostalih. 

Radnički (Kočane) - Sloga (Jovanovac) 3:2 (3:2)

Ovom pobedom ekipa Radničkog je napredovala na tabeli i sada se nalazi na deobi četvrte pozicije sa 30 bodova, dok je Sloga ostala na 15. mestu sa 10 bodova, jedan manje od tima koji je u sigurnoj zoni.

U sledećem kolu u Jovanovac stiže sastav Jastrebca, dok ekipa Radničkog opet igra pred svojom publikom, ovoga puta protiv tima Toplice iz Šarlinca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading