TRAJAL PREKO KORNER UDARCA DO TRI BODA: Mogli su domaći igrači i do ubedljivije pobede, ali je golman Guteša bio na visini zadatka!

Autor:

Sport

13.03.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševljani stigli do prve pobede u prolećnom delu prvenstva.

TRAJAL PREKO KORNER UDARCA DO TRI BODA: Mogli su domaći igrači i do ubedljivije pobede, ali je golman Guteša bio na visini zadatka!

Foto: youtube.com/printscreen

U okviru 23. kola Prve lige Srbije u Kruševcu odigran je susret između Trajala i Grafičara. Prvi susret ova dva tima igran u Beogradu završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 2:0.

Republika

Od nastavka prvenstva oba tima ne beleže baš sjajne rezultate. Grafičar je napravio seriju od tri poraza, dok je Trajal uz jedan meč više uspeo da osvoji samo jedan bod.

Domaći tim je bolje otvorio meč, stvarili su igrači Trajala prilike, posebno se ističu prodori po desnoj strani, upravo posle jednog je pokazan i prvi žuti karton. Sudija Stefan Jeknić upisao je u svoju beležnicu mladog Viktora Radojevića, momka u dresu Grafičara.

U 10. minutu viđen je mat u tri poteza, loptu sa centra šalje gostujući igrač, na rubu kazenog prostora saigrač je spušta do Mateje Bubanja koji je "bocka" preko golmana Jordanova i smešta je u mrežu.

U nastavku igre postigli su domaći gol, ali je isti poništen zbog nedozvoljene pozicije, imali su i igrači Grafičara svoju šansu, ali je okvir gola bio saveznik Trajalu. Igralo se otvoreno na obe strane, sa dosta šuteva ka golmanima.

Sledeći gol viđen je u 39. minutu u mreži gostujućeg tima. Posle kratkog odigravanja na korneru lopta stiže do Stefana Golubovića čiji šut kači nekog od igrača Grafičara, menja pravac i završava u mreži, 1:1. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Posle desetominutne pauze četiri igrača sa klupe dobila su priliku da se pokažu na terenu, jedan je u redovima domaćih, dok su tri bili u redovima Grafičara.

Ubrzo posle polaska sa centra, ekipa Trajala izborila se za udarac iz ugla. Ubačena lopta kačila je nekog od igrača i odlično se namestila Filipu Sredojeviću koji je perfektno preciznim udarcem savladao golmana Gutešu, domaćin prvi put vodi na meču.

 

 

Tokom drugog dela igre oba trenra izvršila su maksimalan broj izmena, nešto konkrentiji su bili domaći igrači, ređale su se prilike pred golom Grafičara, ali iste nisu iskorišćene. 

Gostujući tim bez opasnijih prilika pred golom Jordanova, što je na kraju dovelo do rezultata koji je postavljen na startu drugog poluvremena.

Trajal (Kruševac) - Grafičar 2:1 (1:1)

Trajal: Jordanov, Golubović, Stojanović (od 46' Radivojević), Krstić, Mijailović (od 82' Janjušević), Savić (od 67' Vesić), Aleksić, Milošević (od 57' Rašković), Punoševac, Sredojević, Pavlović (od 57' Jović)

Grafičar: Guteša, Nedeljković (od 46' Vico), Petrović, Bubanj (od 57' Mijatović), Vasiljević, Ivelja, Ćurić, Đurić (od 64' Bajić), Radojević (od 46' Vukičević), Mekenzi (od 46' Krsmanović), Dimitrić

Ovom pobedom Kruševljani su napredovali za jednu poziciju i sada su devetoplasirani sastav na tabeli, dok je ekipa Grafičara sa trećeg prešla na četvrto mesto Prve lige Srbije.

U sledećem kolu Trajal gostuje ekipi Slobode u Užicu, dok Grafičar dočekuje Jedinstvo sa Uba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading