NEMA STAJANJA: Vojvodina angažovala iskusnog centarfora!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I deveto pojačanje stiglo je u Bačko Gradište.

NEMA STAJANJA: Vojvodina angažovala iskusnog centarfora!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Potpuno je jasno da će ekipa iz Bačkog Gradišta koja se takmiči u okviru Vojvođasnke lige Sever, tokom predstojećeg proleća za sve timove predstavljati veliku nepoznanicu.

 

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta jesenji deo sezone okončali su sa svega devet osvojenih bodova i bilo je jasno da su korenite promene neophodne u pokušaju da se izbegne prelazak u niži rang takmiečenja.

U tom cilju klub je tokom zimske pauze angažovao novog šefa stručnog štaba, Nenada Rajića, a uz njega u Bačko Gradište stigla su do sada osmorica fudbalera Nemanja Jović, Vlada Bošnjak, Marko Bubanja, Aleksa Slijepčević, Igor Dražić, Zoran Stefanov, Milan Kovačević i Milan Efendić, a poslednje pojačanje stiže u liku iskusnog centarfora.

Zadužen za golove u predstojećoj polusezoni biće Ilija Erdeljan. U pitanju je dvadesetpetogodišnji centarfor koji iza sebe ima u superligaško iskustvo. Rođeni Novosađanin do sada je nastupao za ekipu Rada, Dorćol, GDP Polet, Bečej 1918, Kozaru iz Banatskog Velikog Sela, a poslednji angažman imao je u redovima Borca iz Šajkaša. 

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Deveto pojačanje zadužilo "devetku"

 

Treba napomenuti da od januara 2022. godine Erdeljan nije imao angažman.

Da podsetimo, rukovodstvo Vojvodine zakazalo je i niz pripremnih susreta pred nastavak sezone. Već 28. januara Vojvodina će odmeriti snage sa ekipom Mladosti iz Turije. Četvrtog dana meseca fevruara sledi duel sa mladim timom beogradskog Grafičara, a dan kasnije i meč protiv Jedinstva iz Gospođinaca. Meč sa temerinskom Slogom zakazan je za 11. februar, a 19. sledi duel protiv Mladosti iz Bačkog Jarka. Za sada posledni pripremni susret zakazan je za 26. februar kada će Vojvodina na svom terenu u Bačkom Gradištu dočekati ekipu TSK Temerina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading