MLADI "GUMAR" U BRUSU: Seniorsko iskustvo sticaće na obroncima Kopaonika!

Autor: Vladimir vorih

Sport

22.01.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojačanje stiglo je na padine Kopaonika.

MLADI "GUMAR" U BRUSU: Seniorsko iskustvo sticaće na obroncima Kopaonika!

Foto: OFK Kopaonik 1931

OFK Kopaonik 1931 iz Brusa, učesnik Druge Rasinske okružne lige, prethodnu jesen okončao je na šestoj poziciji sa sedam bodova manje u odnosu na Borac iz Donjeg Katuna.

 

Ekipa iz mesta sa istočnih padina Kopaonika prvi deo šampionata okončala je sa skorom od deset pobeda i po tri remija i poraza, ali posebno se mora napomenuti da su u drugom delu jeseni, fudbaleri OFK Kopaonika 1931 od početka meseca oktobra zabeležili sedam pobeda u osam odigranih mečeva. čime su znatno poboljšali svoju poziciju na tabeli.

Već u prolećnoj premijeri fudbalere OFK Kopaonika 1931 očekuje veliko iskušenje. Oni gostuju u Garevini ekipi Mladosti 1977 i već nakon tog susreta biće mnogo jasnije može li ekipa iz Brusa da se umeša u borbu za plasman u viši rang takmičenja, Prvu Rasinsku okružnu ligu, a istovremeno će imati i lepu priliku za revanš, s obzirom da su fudbaleri iz Garevine na startu ovosezonskog takmičenja slavili u Brusi rezultatom 2:1.

Foto: OFK Kopaonik 1931

Dom fudbalera OFK Kopaonika 1931

 

Kako bi što spremnije dočekali nastavak takmičenja, u Brus je stiglo i prvo zimsko pojačanje.

U pitanju je Nemanja Zdravković koji u redove OFK Kopaonika 1931, stiže iz Kruševca. Mladi, devetnaestogodišnji fudbaler sredine terena, tokom prethodne jeseni nastupao je za ekipu Trayala u okviru Omladinske lige Srbije i zabeležio je 16 nastupa za mladi tim "gumara".

Potpuno je jasno da će od navedenog angažmana obe strane imati koristi. Ekipa iz Brusa u svoje redove dovodi mladog i fudbalski školovanog igrača, a sa druge strane, Zdravković dobija priliku da stiče seniorsko iskustvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading