IMAM ŽELJU DA DUŽI PERIOD OSTANEM U KLUBU: Mladi stručnjak nema dilemu - istorijski rezultat je na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dve godine proslavili su pun vek postojanja, a predstojećeg proleća pokušaće da ostvare najbolji rezultat u ovom milenijumu.

IMAM ŽELJU DA DUŽI PERIOD OSTANEM U KLUBU: Mladi stručnjak nema dilemu - istorijski rezultat je na dohvat ruke!

Foto: Instagra,.com/printscreen

Fudbalski klub Zlatar iz Nove Varoši već pet sezona takmiči se u okviru Zone Zapadno-moravske. Tokom navedenog perioda, najbolji plasman ostvarili su prethodne 2021/22 sezone osvojivši devetu poziciju, ali i pored navedenog mora se istaći da su u pravoj drami koju samo fudbal može da režira, za samo jedan bod izbegli selidbu u niži rang takmičenja.

 

Tokom prethodne jeseni, kompletna situacija je u potpunosti bila drugačija. Zeleno-beli su sa skorom od osam pobeda, dva remija i tri poraza zauzeli treću poziciju na tabeli, a mora se istaći da su Novovarošani osvojili isto broj bodova kao i drugoplasirano Sevojno, ali su fudbaleri iz mesta koj se nalazi na svega šest kilometara od Užica, bolje plasirani zahvaljujući jednog golu koji su postigli više u odnosu na ekipu Zlatara.

I dok se u rukovodstvu Zlatara potajno nadaju da se tokom nastavka šampionata može ugroziti trenutni lider Omladinac iz Zablaća, navijači su sa nestrpljnjem iščekivali informaciju da li će aktuelni trener Bojan Kijanović ostati na kormilu stručnog štaba.

Sada je i ta dilema razrešena.

- Imam želju i ideju da ostanem malo duži period u Zlataru i da pokušamo da u narednom periodu podignemo igru i rezultate na još veći nivo. Želimo da stvorimo uslove da u budućnosti Fudbalski klub Zlatar zaigra i u Srpskoj ligi Zapad, što bi zaista bio ogroman uspeh za sve nas u klubu - istakao je tridesetšestogodišnji stručnjak za portal "Msport.rs", a zatim ukratko i analizirao jesenji deo takmičenja:

Republika

Foto: FK Zlatar Nova Varoš

Na "Branoševcu" će se gledati srpskoligaški fudbal

 

- Sigurno da smo zadovoljni svi u klubu, s obzirom da je ovo jedan od najboljih rezultata FK Zlatar u poslednjih 15 godina. Moram da pomenem i da se zahvalim pre svega igračima, kao i saradnicima i upravi kluba. Svi zajedno smo bili na visokom zadatku u ostvarenju ovih rezultata.

Jedno je jasno, FK Zlatar i Bojn Kijanović nastavljaju zajedno da koračaju ka ostvarenju istorijskog rezultata, da se na "Branoševcu" gleda srpskoligaški fudbal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading