OTKRIVAMO ŠTA JE SA TELOM KRVNIKA IZ GRADAČCA: Agonija oko sahrane se ne bliži kraju - Sulejmanovićev leš ZAPEČAĆEN!

Autor:

Hronika

17.10.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da saopšti tačan podatak, o mestu, gde će biti pokopan Sulejmanović

OTKRIVAMO ŠTA JE SA TELOM KRVNIKA IZ GRADAČCA: Agonija oko sahrane se ne bliži kraju - Sulejmanovićev leš ZAPEČAĆEN!

Foto: YouTube/Printscreen/Avaz TV, Facebook

I dalje traje agonija oko sahrane Nermina Sulejmanovića. U Gradačcu gradu u kome je živeo, pa i šire niko ne želi da da dozvolu da se na nekom od lokalnih grobalja pokopa telo krvnika koji je na monstruozan način 11. avgusta usmrtio svoju suprugu Nizamu Hećimović i njeno ubistvo prenosio na instagramu, a zatim u gradu oca i brata Džengiza i Denisa Ondera.

Nakon krvavog pira njegov leš prevezen je u JKP "Komemorativni centar" Tuzla, gde se i sada nalazi. Kako su nam saopštili iz ove ustanove i dalje ne mogu da se "reše" prodeduralne formalnosti oko samog ukopa. 

- Sve je sređeno, osim mesta gde će biti pokopan. Tu nastaje problem, jer niko od lokalnih grobalja ne želi da da mesto. 

Niko ne može da saopšti tačan podatak, o mestu, gde će biti pokopan Sulejmanović. O tome pisali su mnogi, pominjalo se da će biti sahranjen na tajnom mestu, ali kako kaže naš sagovornik iz JKP " Komemorativni centar" to nije tačno. Oni dodaju, da mora biti sahranjen, i da će to na lokalnom groblju u Gradačcu.

U hladnjači u zavarenom sanduku

Telo krvnika, nalazi se u hladnjači, a u ovim slučajevima koji se retko dešavaju, najveći problem za pogrebnike je da telo kavavera (mrtvaca) ne proširi zarazu. Na svu sreću to ne može da se desi, jer je limeni kovčeg  sa njegovim telom hermetički zatvoren i zavaren.

Niko ga ne želi 

I ako ga se otac odrekao, i nije želeo da preuzme telo, nakon dva meseca javili su se stričevi koji žele da prekinu odugovlačenje i da sahrane bratanca, ali nisu uspeli da obezbede grobnu parcelu.

- Njegovi stričevi dolazili su i oni će ga sahraniti. Na gradu je da dodeli grobnu parcelu, ali teško je da je nađu, jer je to veoma težak zadatak za sada - kažu iz JKP "Komemorativni centar". 

Stupili smo u kontakt sa efendijom Nusretom zaduženim za Medžlis Islamske zajednice za teritoriju Gradačca i  pitali ga da li će oni dati grobno mesto. 

- Mi za sada ne znamo ništa o tome. To će opština da reši, oni imaju načina da to reši, verujem da će se taj postupak privesti kraju - rekao je efendija Nusret za portal Republika.rs

Da podsetimo, Nizama Hećimović je u petak prvo oteta iz kuće tetke kod koje se krila i potom mučki pretučena i ubijena u porodičnoj vikendici pred devetomesečnom ćerkicom Lenom, koja je sada ostala siroče. Nermin Sulejmanović jezivi zločin prenosio je uživo na Instagramu.

On je potom ubio oca i sina, turske državljane Đengiza i Denisa Ondera, s kojima je bio u sudskom sporu. U krvavom piru ranjeni su policajac Husein Kotorić, kao i Harisa, supruga, odnosno majka ubijenih turskih državljana, i Nizamin rođak Nedim Pamuković. Ubica je potom presudio sebi.

Otac Fikret o sahrani sina sahraniće ga njegovi krimosi

Na pitanje ko će sahraniti njegovog sina, kojeg se odrekao, naš sagovornik kaže da to sigurno neće biti on.

- Nema ko od porodice da ga sahrani, to su njegovi jarani i prijatelji krimosi već sredili i organizovali. To što je on uradio to je izazvano, to ne može normalan čovek da uradi, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to uradio. I ja sam bio mlad, pa se nikada nisam tukao, ni s kim nisam imao problema. U Srbiji, Italiji i Francuskoj.... imam 100 jarana. Čist sam kao suza - rekao je tada otac monstruoznog ubice iz Gradačca Fikret za portal Republika.rs

Zar patroli treba 21 minut za dva kilometra?!

Policiji u Gradačcu trebalo je čak 21 minut da dođu do kuće tetke Nizame Hećimović, gde se nesrećna žena krila s bebom od nevenčanog supruga-nasilnika iako je reč o udaljenosti od, verovali ili ne, samo dva-tri kilometra!

Ministar za ljudska prava i izbeglice BiH Sevlid Hurtić najavio je juče da će tražiti odgovore koliko je policiji trebalo da izađe na teren od prvog poziva, te s kim je bio u kontaktu ubica Nermin Sulejmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading