PRIJAVIO KRAĐU MERCEDEESA VREDNOG 100.000 EVRA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Razotkriven prevarant u Nišu!

Autor:

Hronika

24.05.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je osumnječen za lažnu prijavu.

PRIJAVIO KRAĐU MERCEDEESA VREDNOG 100.000 EVRA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Razotkriven prevarant u Nišu!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (22) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je lažno prijavio krađu automobila "mercedes".

Sumnja se da je on izvršio krivično delo lažno prijavljivanje, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu. On se sumnjiči da je policiji najpre prijavio da mu je u Nišu nepoznata osoba ukrala "mercedes" i da mu je time pričinjena šteta od oko 100.000 evra, a kasnije priznao da je to izmislio.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Podsećamo, prošle godine u Staroj Pazovi muškarac je prijavio da je opljačkan i da mu je iz kuće nestala veća svota novca.

On je prvo prijavio policiji da ga je u njegovoj kući napala nepoznata osoba i uzela mu veću sumu novca, a kasnije priznao da je izmislio događaj kako bi pred članovima porodice opravdao nestanak novca koji je, u prethodnom periodu, potrošio. 

Takođe, policija u Bogatiću je rasvetlila navodnu provalu iz februara prošle godine i protiv S.D. (57) iz ovog mesta podnela krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja.

Nakon što je pao na poligrafu, on je priznao da je izmislio kako je opljačkan zato što je u kafani potrošio pare od kredita kojima je trebalo da plati struju.

S.D. je policiji prijavio kako su lopovi noću provalili u njegovu kuću tako što su obili ulazna vrata i iz sobe sa stola ukrali kovertu u kojoj je bilo 120.000 dinara koje je dva dana ranije podigao u banci, a onda pobegli kroz prozor.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading