"IZAŠAO JE IZ AUTA I URINIRAO PO TOČKOVIMA AUTOMOBILA KOJIM MI JE UBIO SINA!" Jezivi detalji nesreće u Surčinu: Policajac bio bez majice i vidno PIJAN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac poginulog mladića ispričao sve!

"IZAŠAO JE IZ AUTA I URINIRAO PO TOČKOVIMA AUTOMOBILA KOJIM MI JE UBIO SINA!" Jezivi detalji nesreće u Surčinu: Policajac bio bez majice i vidno PIJAN!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook, Tanjug/Jadranka Ilić

Stefan Stanojević (23) poginuo je sinoć u Surčinu kada je na njega naleteo pijani vozač, pripadnik MUP-a. Prema saznanjima Republike, policajac koji je izazvao nesreću je Miljan Mirčić iz policijske stanice Novi Beograd. Osumnjičeni je imao oko 0,5 promila alkohola u krvi, a svedoci kažu da je udarac bio toliko snažan da je Stefanu odletela patika s noge. Prema nezvaničnim podacima, nesreći su doprineli i alkohol i velika brzina.

Kako navodi otac poginulog mladfića, policajac se nakon nesreće, blago rečeno, ponašao čudno.

- Krenuo je pešačkim prelazom, tada je naišlo vozilo i udarilo ga je. Očevidac mi je rekao da je taj koji je udario moje dete vršio nuždu malu ispred svog vozila, crne "škode", kod zadnjeg točka, ispred mase ljudi - kazao je Stanko Stanojević, otac poginulog mladića.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stanko stanojević, otac poginulog mladića

- Dete mi je za primer, tačno znam vreme kad dođe, gde ide, mi smo poštena porodica - dodaje.

Stanko je rekao i da je o smrti sina saznao od njegovih drugara i rodbine oko 7:30 sati jutros, a da je mladić preminuo do posledica teških povreda jutros oko 6 sati u Urgentnom centru u Beogradu.

Foto: ST/Nebojša Mandić, Facebook

Stefan Stanojević

Takođe, kazao je i da su mu očevici nesreće ispričali da je Mirčić bio bez majice i da je nakon nesreće bilo vidljivo da je u alkoholisanom stanju. 

Celu ispovest oca pročitajte na linku OVDE.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog navođenja izvora i linkovanja izvora vesti, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading