BRAĆA PANIĆ DOVEDENA U CENTRALNI ZATVOR: Uhapšeni na aerodromu u Beogradu!

Autor:

Hronika

24.05.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće saslušani u roku od 48 sati

BRAĆA PANIĆ DOVEDENA U CENTRALNI ZATVOR: Uhapšeni na aerodromu u Beogradu!

Foto: instagram.com/uros__panic__

Uroš i MIloš Panić

Braća Uroš i Miloš Panić uhapšena su danas na aerodromu u Beogradu nakon što su doleteli iz Crne Gore, nakon čega su prevezeni u Centralni zatvor.

U roku od 48 sati, Miloš i Uroš Panić, biće sprovedeni kod sudije za prethodni postupak gde će biti saslušani na okolnosti određivanja pritvora.

Podsetimo, braća Panić su bila u bekstvu od početka februara, nakon što je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu. Pobegli su tokom pretresa stanova i od tada su bili nedostupni srpskoj policiji. Istražni organi su izgubili svaki trag 8. februara ove godine, kada je otkriven njihov prljavi biznis u više lokacija u centru Beograda.

Iako su se prvobitno teretili za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv braće Panić, kao i finansijska istraga zbog sumnje da su od podvođenja devojaka zaradili ogromne sume novca.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu vrbovali oštećenu u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Nedavno je i pokrenuta finansijska istraga protiv braće Miloša i Uroša Panića, koji su osumnjičeni za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji. Prema informacijama, ovo je rezultat naredbe o sprovođenju istrage za krivična dela Trgovina ljudima i Posredovanje u vršenju prostitucije, u kojima se terete braća Panić, Ivan Z, Vuk Stanković, Sonja L. i David L.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading