VRELA AKCIJA MAJE I STANISLAVA PRED PUNOM SOBOM: Juče se smuvali, a danas se već ZADOVOLJAVAJU pod jorganom!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popustile im kočnice!

VRELA AKCIJA MAJE I STANISLAVA PRED PUNOM SOBOM: Juče se smuvali, a danas se već ZADOVOLJAVAJU pod jorganom!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, rano jutros nakon emisije "Pretres nedelje" došao je u krevet Maje Marinković. Stanislav ju je obasipao pažnjom i više puta pokušao da je poljubi, a iako se ona prvenstveno nećkala, na kraju se prepustila strastima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prvi polubac Maje i Stanislava

Maja i Stanislav su se ljubili u mraku, a videla ih je samo Miljana Kulić, pa su zbog toga mnogi pomislili da će prvenstveno kriti svoj odnos. Ipak, situacija je drugačija i njih dvoje su zvanično u vezi. 

Iako je Stanislav ovonedeljni potrčko i treba da spava u sobi za izolaciju sa bivšom devojkom, on je odlučio da popodnevnu dremku obavi pored Maje Marinković, iako spavanja i odmaranja uopšte nije ni bilo, jer su sve vreme razmenjivali nežnosti ispod jorgana. 

Njih dvoje nisu mogli da prestanu da se ljube i dodiruju pod pokrivačem, a iako je nekoliko kamera bilo okrenuto prema njima to im nije predstavljalo problem da uživaju u strastima. Njih dvoje još uvek nisu imali pravu vrelu akciju, kao što je publika navikla da vidi od Maje, ali u komentarima na društvenim mrežama se očekuje da se tako nešto dogodi čim se završi njegova izolacija sa Mionom. 

Mnogi sumnjaju u iskrenost ovog odnosa i veruju da oboje imaju viši cilj, ali i pored negativnih komentara Maja i Stanislav imaju i dosta pozitivnih reči, kao i fanova koji im pružaju podršku, a ostaje da vidimo kako će taj odnos da se odvija. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.04.2024 05:56

SVAKA IN ČAST...I MAJA ZASLUŽUJE DA BUDE SREĆNA...KAO I ALEKS, KOJA JE PRODANA DUŠA...ALI ZAHVALJUJUĆI MIĆI JE POBEDILA NA PATETIKU...KAKVA JE RAZLIKA IZMEĐU NAJE I ALEKS...JEDINO ŠTO MAJA NIKOM NE PRIPADA...NI JEDNOJ STRUJI...ALI TO NIJE GREH...ZASLUŽILA JE POBEDU...