OGLASILA SE PANTERINA ĆERKA: Nakon što je SMUVAO Maju usledila hitna reakcija, ovo mu se ne bi svidelo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ćekaju da ova poruka stigne do "Elite" i vide njegovu reakciju!

OGLASILA SE PANTERINA ĆERKA: Nakon što je SMUVAO Maju usledila hitna reakcija, ovo mu se ne bi svidelo! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink printscreen

Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, rano jutros nakon emisije "Pretres nedelje" došao je u krevet Maje Marinković. Stanislav ju je obasipao pažnjom i više puta pokušao da je poljubi, a iako se ona prvenstveno nećkala, na kraju se prepustila strastima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Maja i Stanislav su se ljubili u mraku, a videla ih je samo Miljana Kulić, pa su zbog toga mnogi pomislili da će prvenstveno kriti svoj odnos. Ipak, situacija je drugačija i njih dvoje su zvanično u vezi. 

Povodom te situacije oglasila se i Panterina ćerka, koja po svemu sudeći vodi njegov zvaničan profil na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila objavu jedne fan stranice. 

- Čitam ove umotvorce sa instagrama i čudim se čudu...Pa da krenemo redom. Kažete fuj Stanislav...Molim?! Dečko ulazi i kaže da ga Miona ne zanima, slobodan muškarac, Maja slobodna devojka, gde je greška?! Ima pravo da bude i sa mojom baba Riskom ako mu se sviđa - napisala je fan stranica, što je očigledno, s obzirom da ona vodi profil, njegova ćerka podelila na Stanislavovom Instagramu, istakavši:

Republika

Foto: instagram.com

Na zvaničnom profilu Stanislava Krofke osvanula šok poruka

Bolje sa vašom bakom - napisala je ona u nastavku, zbog čega se spekuliša da ona ne podržava Stanislaovu odluku da bude sa Majom. 

Ostaje da vidimo da li će Stanislav saznati za ovaj komentar, a ako do toga dođe, da li će ga poremetiti ili će svakako ostati sa Majom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
qwerty

03.04.2024 10:08

Stanislav je precenjen, svi se na pocetku odusevili njegovim ponasanjem ali je bilo jasno da nije mnogo pametniji og zmione cim je bio sa njom. I on je zeljan popularnosti po svaku cenu, ista fela kao i svi tamo u Eliti. Maja konacno omrsila brke hehe jeftina fackalica.