ZVANIČNO SAOPŠTENJE NAKON ZADRUGE 6: Rijaliti se završio, a OVOME se niko nije nadao!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković izdala zvanično saopštenje!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE NAKON ZADRUGE 6: Rijaliti se završio, a OVOME se niko nije nadao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je bivši zadrugar Ivan Marinković javno prozvao pevačicu i nekadašnju cimerku Zoricu Marković i nazvao je "ljudskim smradom", pevačica se oglasila i dala svoj odgovor na njegove reči. Naime, Zorica je istakla da prijateljstvo sa Anom Ćurčić nije prekinuto, te da je poštovanje važnije od same titule prijateljstva.

Takođe, istakla je da ne želi da posvećuje pažnju osobama poput Marinkovića, ističući da je zadovoljna svojom karijerom i životom, te da je nedavno otvorila kafanu "Princ" na hipodromu.

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

 

Nakon što je Zorica Marković javno demantovala prekid prijateljstva sa Anom Ćurčić, njen bivši cimer Ivan Marinković odlučio je da javno iznese svoje mišljenje o pevačici. On ju je nazvao "ljudskim smradom" i istakao da nije dosledna kada su u pitanju prijateljstva. Marinković je odlučio da otvoreno iznese svoje mišljenje o Markovićevoj, ali je istakao da se fokusira na svoj život i karijeru.

Zorica Marković je odlučila da ne uzvraća istom merom na optužbe bivšeg cimera Ivana Marinkovića. Ona je istakla da ne želi da posvećuje pažnju osobama koje nisu vredne, te da je fokusirana na svoju pevačku, rijaliti i ugostiteljsku karijeru. Markovićeva je naglasila da je srećna sa svojim životom i da je nedavno otvorila kafanu "Princ" na hipodromu.

Foto: ATA Images

Ivan Marinković i Zorica Marković

 

- Prijateljstvo nije raskinuto sa Anom. Poštovanje, pre svega, ne prijateljstvo. Ništa nije prekinuto. Ko je Ivan? Ne znam ko to beše? Ne želim da posvetim ni sekund pažnje nekom ko nije vredan. Ostvarila sam pevačku, rijaliti i ugostititeljsku karijeru. Otvarila sam kafanu ''Princ'' na hipodromu, zadovoljna sam svojim životom, a takve persone me ne zanimaju - poručila je Zorica za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading