ŠOK REAKCIJA ZORICE MARKOVIĆ NA PITANJE O ANI ĆURČIĆ: Zbog nekadašnje prijateljice priprema KESU ZA POVRAĆANJE, u sve je umešana i Kačavenda!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je prokomentarisala dešavanja u rijalitiju, a reakcija na pitanje o Ani Ćurčić iznenadila je sve.

ŠOK REAKCIJA ZORICE MARKOVIĆ NA PITANJE O ANI ĆURČIĆ: Zbog nekadašnje prijateljice priprema KESU ZA POVRAĆANJE, u sve je umešana i Kačavenda!

Foto: ST/Petar Divac/Vladimir Lukic

Poznata pevačica i bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Zorica Marković u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' predstavila je svoju novu kafanu, a onda progovorila o svim aktuelnim temama, kako iz svog života, tako i o gorućim temama u Beloj kući, s obzirom da budno prati svaki korak učesnika ''Elite''.

- Ja volim kafanu, neću da izlazim odavde... Svako veče ćemo raditi ovde u kafani. Ima ljubavnica na našoj sceni koliko hoćeš, sve smo mi kjuabvnice, vodimo ljubav, to je ljubavnica... - poručila je pevačica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

 

Zorica se, zatim, osvrnula na dešavanja u Eliti, pa je prokomentarisala aktuelne učesnike, a prve na redu bile su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, koje se razvode zbog Matee Car:

- Ja sam znala da će tako da se desi, Matora uvek iste greške ponavlja. Ona je malo pogubila kompas, treba da malo izađe iz Bele kuće da živi život. Meni je svadba bila smešna, gledam onaj luksuz i kumove i sve mi je jasno - rekla je Zorica u "Premijeri".

Republika

Foto: ATAImages, Shutterstock

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

Međutim, Zoricu su novinari upitali i za javno prepucavanje Ane Ćurčić i Milene Kačavende, a njen komentar šokirao je sve, s obzirom da je ona bila Anina dobra prijateljica, a onda se sve preokrenulo:

- Povraća mi se od njih. Kakva je to katastrofa. Bolje da ne pričam o njima - prokomentarisala je Markovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

- Više me ne zanima uopšte niko iz rijalitija, prestala sam sve. Vodim računa o nekim dugim stvarima... - poručila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

11.12.2023 05:03

Fuj za Zoricu...uvek je bila smrad kao čovek, lepše bi bilo i kulturnije da je ostala verna Ani Ćurčić, makar bilo i foliranje, ali dala joj je S...V...E...ali joj je i uzela S...V...E... ništa kod Zorice nije bilo ni slučajno, ni bez VELIKOG RAZLOGA...

Vesna

11.12.2023 09:19

Mislim da je Zorka shvatila u medjuvremenu ko je zaista Curcic , a i shvatila da je targetovana od strane iste da bude ‘mikrofon’ kroz koji ce ona da drzi svoje cuvene lajvove ali ovog puta u Zadruzi !!!