EVO KO JE SPREČIO ANITU DA ISTETOVIRA KAPLJICU VODE: Za ovo ni Matea nije znala, Matorini prijatelji učestvovali u svemu!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora će se iznenaditi kada bude saznala ko je Anitu sprečio da istetovira kapljicu vode, posvećenu Matei Car.

EVO KO JE SPREČIO ANITU DA ISTETOVIRA KAPLJICU VODE: Za ovo ni Matea nije znala, Matorini prijatelji učestvovali u svemu!

Foto: TV Pink

Ivan Vukčević, tatu majstor iz Podgorice, potvrdio je da mu je Anita Stanojlović na svojoj svadbi s Jovanom Tomić Matorom tražila da joj istetovira kapljicu vode, što potvrđuje priču Matee Car, hrvatske TikTokerke. Ona je, podsećamo, pokazala svoje dopisivanje s Anitom, koja je na dan venčanja s Matorom tražila adekvatni simbol koji će istetovitati, ne bi li je zauvek podsećao na Mateu.

Kada je Anita u "Eliti" shvatila da ju je raskrinkao i Vukčević, tatu majstor kojeg su Matora i ona angažovale da tokom svadbe "šara" njih i raspoložene goste, javno ga je opsovala, izvređala i u nekoliko navrata optužila da laže i izmišlja. Vukčevića je to šokiralo, te se ponovo oglasio.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

 

- Desingerica i Matorina kuma Tamara su me prekinule kada je Anita htela da tetovira kapljicu vode! Žalio sam je zbog Matore, ali ne mogu više da je slušam kako laže - u dahu priča Vukčević i nastavlja:

- Ona sada priča:"Da sam želela, uradila bih"... Mislim, ok, jeste, ali ona je celo vreme izbegavala svadbu! Išla je gore, non-stop je tamo bila, pa se pojavi na par minuta, ispoštuje neku pesmu i opet pobegne gore u sobu! Video sam ja sve to, nije tamo bilo previše naroda da ne mogu to da zapamtim, a sve ih poznajem! U međuvremenu je došao Desingerica, pozdravio se sa svakim, seli on i ja malo, pričali... U međuvremenu je došla Matorina kuma, pitala je da li može Dragomir da joj radi tetovažu. Ja sam rekao da može, taman sam malo i odmorio dok je on tetovirao nju. U međuvremenu je došla i Matora, htela je munju na ruci, a Anita je tad bila u sobi sve vreme, non-stop je išla u sobu, ko zna šta je radila - prisetio se tatu majstor.

Republika

Foto: instagram, shutterstock

 

 

- Bio sam sa Ša i njegovom ženom dok je Desingerica tetovirao Matorinu kumu. Posle nje je sela Tijana Ajfon, pa Ermina, bila je tu i Sandra Rešić, ma ludnica... A nje, Anite, u međuvremenu nigde nije bilo, par puta sam je i tražio, da je zovnem, da joj odradim, taman kad uhvatim malo slobodnog vremena, ali ne mogu da trčim za njom, ne znam gde je. Tek sam posle provalio da svako malo ide gore u sobu, ko zna šta je radila - zaključio je Vukčević za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading