"NIT JE MAJKA, NIT JE ŽENA, OSTAVILA JE SVOJE DETE" Svekrva Anite Stanojlović BESNA, otkrila SKANDALOZNE DETALJE o starletinom životu pre Matore!

Autor:

Zadruga

19.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekrva Anite Stanojlović progovorila jasno i glasno!

"NIT JE MAJKA, NIT JE ŽENA, OSTAVILA JE SVOJE DETE" Svekrva Anite Stanojlović BESNA, otkrila SKANDALOZNE DETALJE o starletinom životu pre Matore!

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs, pink/printscreen

Jovana Tomić Matora našla se u žiži skandala sa Anitom Stanojlović, zbog njene izdaje i prevare sa Mateom Car, koja je iznela kompletne prepiske i dokaze u javnost o aferi sa crnokosom starletom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Anita Stanojlović i Angelina

 

Sada se oglasila i Lidija, Anitina svekrva, koja nije krila da se njen sin Aleksej nalazi kod nje, te da nema lepo mišljenje o učešću Stanojlovićeve i njenim postupcima unutar rijalitija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

 

Anitina svekrva Lidija se oglasila uživo u programu, pa poručila kratko i jasno:

- Aleksej je sada pored mene! Zove i baka Angelina. Strasno je sve to što se dešaava... Nenormalno mi je. Strasno je da žena ostavim malo dete... niti je žena niti je majka... ja sam završila snjom za ceo zivot... On misli da mu je mama na poslu...U početku je bilo tesko, sad smo se naviki. Ja sam mu majka više od Anite. Moj sin ne komentariše nju...ne zanima nas nista... samo nas dete zanima... Kada Anita izade, sud će da odluči, i videcemo sta će odlučiti... u korist deteta - rekla je Lidija za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

19.11.2023 17:38

Koga ove zanimaju !??