DEDA ANITE STANOJLOVIĆ PROGOVORIO O AFERI SA MATEOM: Priznao ISTINU da li je njegova unuka bila iz KORISTI sa Matorom - ŠOK ISTINA!

Autor:

Zadruga

19.11.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda Anite Stanojlović progovorio za javnost!

DEDA ANITE STANOJLOVIĆ PROGOVORIO O AFERI SA MATEOM: Priznao ISTINU da li je njegova unuka bila iz KORISTI sa Matorom - ŠOK ISTINA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ekipa emisije ''Premijera Vikend Specijal'' uputila se put Kruševca, u poseti doma Anite Stanojlović, učesnice ''Elite''! .

Reporterka emisije razgovarala je sa Anitinim dedom Draganom Kovačevićem, koji je izneo svoje stavove o trenutnoj situacije koja se dešava, Anitinoj prevari, braku i životu!

 

- Ja nikad nisam razgovarao sa Anitom u vezi Zadruge i Elite, u vezi venčanja... Nisma upoznao ni Matoru, nikad je nije dovodila ovde. Iznenadile su me neke stvari koje sam saznao... Ona sada kaze ''Pogresila sam..'' i to je u redu... sta sad više traže od nje... tu nema više dileme. Anita nije bila iz koristi sa Matorom. Nije mi pravo kad vidim njene suze. Ja znam da je Anita pogrešila sto je uopšte ušla u Elitu - govori Anitin deda, te dodaje o Alekseju:

- On je jako dobar. Lepo je vespitan.. Kad dodje ovde odmah uzima drva, nosi kod baba, zeli da pomogne... On je jos mali, ne shvata ništa. Ja ne podržavam tu njihovu vezu, kad bi rekla da želi da zivi ovde, ja ne znam šta bi se desilo i da li bi to bilo izvodljivo, rekao je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading