MATEA CAR I MATORA NOSE ISTI BROJ, SVI SUMNJAJU DA JE TO TAJNA ŠIFRA: Otkrivamo kakva je TRAGEDIJA krije iza 23!

Autor:

Zadruga

19.11.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva istinu o broju 23 koji povezuje Mateu Car i Jovanu Tomić Matoru!

MATEA CAR I MATORA NOSE ISTI BROJ, SVI SUMNJAJU DA JE TO TAJNA ŠIFRA: Otkrivamo kakva je TRAGEDIJA krije iza 23!

Foto: youtube.com/pink.rs

Jovana Tomić Matora našla se u žiži skandala sa Anitom Stanojlović, zbog njene izdaje i prevare sa Mateom Car, koja je iznela kompletne prepiske i dokaze u javnost o aferi sa crnokosom starletom. 

I dok se čekaju papiri za razvod, Anita na sve načine pokušava da se opere i opravda pred Matorom, a sa druge strane, njoj je previše naporno postalo da se upušta u bilo kakvu raspravu sa sad već bivšom partnerkom. 

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Anita Stanojlović, Matea Car, Jovana Tomić Matora

 

Međutim, izgleda da Matora i Matea imaju više sličnosti nego što bi iko mogao da pretpostavi. Naime, poznato je da je Matora na Instagram profilu upisana pod imenom "matora23", a sa druge strane, sada trenutno zastupljena u javnosti Matea, novi nadimak ,,23matea". 

Mnogima je taj detalj promakao, a Republika donosi istinu o tome da li postoji nešto više od samog broja. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović, Matea Car

 

Kontaktirali smo Mateu, koja se oglasila za Republiku i odgovorila na pitanje zbog čega nosi broj 23 i da li ima povezanosti sa Matorom, a njen odgovor će vas sigurno rasplakati:

- Ne kopiram ja nikoga, ja broj 23 nosim sigurno preko 15 godina. Meni lično ima mnogo značenja, ali glavno mi je moj pokojni deka. Moj deka me je naučio sve o sportu, a ja sam kroz njega zavolela, bila sam atletičarka 12 godina. On je preminuo 23. 1. On je tokom života nosio broj 23 na dresu kada je igrao fudbal. Meni je broj 23 kao amajlija i imam istetovirano na ruci taj broj, nema veze sa Matorom, ne znam zapravo ni koje je značenje njeno broja - izjavila je Matea za Republiku

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading