ANITA U SUZAMA PREKLINJE PRODUKCIJU: Uživo u programu otkrila TAJNI PLAN, Matora ne zna šta je čeka!

Autor: P. R.

Zadruga

18.11.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Eliti ne prestaje zbog Anite i Matore!

ANITA U SUZAMA PREKLINJE PRODUKCIJU: Uživo u programu otkrila TAJNI PLAN, Matora ne zna šta je čeka!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon drame koja već nekoliko i dalje ne jenjava, Anita Stanojlović našla se u Rajskom vrtu, te ovom prilikom razgovarala sa Drvetom mudrosti o svom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, ali i prepiskama sa Mateom Car, s kojom je svojoj supruzi radila iza leđa.

Nikako sam, osećam se užasno. Kao da sam nekog ubila, izdala sam najveću ljubav koju sam imala. Ne vidim izlaz iz ove situacij i ovog stanja. U dubini duše imam nadu da će mi oprostiti, ali kako dani prolaze, jasnije mi je da sam izgubila. Kad sam je izgubila, shvatila sam koliko sam je volela i koliko je ona mene volela - istakla je učesnica "Elite", te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović Elita 7 Zadruga

- Baš mislim da će mi oprostiti i da ćemo posle svih ovih suza i pakla, ispuniti planove koje smo planirali. Kockala sam se sa svojom srećom i osobom koju imam pored sebe, mislim da sam najgora osoba. Glava mi je prazna, sto misli mi prolazi... Na dan venčanja kada sam trebala biti samo sa njom na naš najsrećniji da ja sam pomislila na nekog drugog. Bilo mi je zanimljivo da pričam, ponela me situacija, dobila sam neku priliku da se dopisujem sa tom devojkom, otišlo je skroz na pogrešnu stranu. Kada sam shvatila gde je otišlo, nisam htela Jovanu da prevarim- rekla je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović Elita 7 Zadruga

Ako imam bar jedan posto nade, ako mi ona da, ja ću se jako potruditi da je vratim, ako se uverim da nema ničega, odustaću. Da li bi mogli da mi ispunite jednu želju, da mi pustite pesmu "Poseban" od Aleksandre Mladenović - upitala je Stanojlovićeva, a produkcija joj je uslišila molbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

18.11.2023 18:29

Pokvarena do srži.