MATORA PROŽIVLJAVA HOROR SCENE U ELITI: Podelila detalje jezivih košmara, neverna Anita je proganja i u SNU!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana priznala Marku Đedoviću da nema mira ni dok spava!

MATORA PROŽIVLJAVA HOROR SCENE U ELITI: Podelila detalje jezivih košmara, neverna Anita je proganja i u SNU!

Foto: shutterstock, printscreen/pink

Jovana Tomić Matora požalila se Marku Đedoviću čim je otvorila oči na novi problem koji ima. Naime, otkako je saznala da joj supruga Anita Stanojlović nije bila verna i da je čak i na dan venčanja morala da se dopisuje sa Mateom Carem ne može da dođe sebi. 

Matora svaki dan ima velike emotivne brodolome i jako teško joj pada sve što se dešava u rijalitiju, a sad je otkrila da ni kad spava nema mira. Naime, Matora je priznala da već dve noći ima isti san koji je povezan sa situacijom i da su u njemu Anita i Matea, što joj je jezivo.

 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Đedović

- Ne smem ni da ti kažem šta sanjam već dva dana, sve je povezano sa ovom situacijom. Sanjam tu osobu sa Anitom. Zamisli tu bolest?! I oni su krili to. Ja gledam sa strane i to, probudila sam se - govorila je Matora.

Inače, mnog takmičari smatraju da će Matora oprostiti Aniti i dati joj novu šansu, iako se ona za sad trudi da ostane jaka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading