OVO SU UBEDLJIVO NAJTEŽI VUČIĆEVI IZBORI DO SADA, SVI SE SE UDRUŽILI PROTIV JEDNOG ČOVEKA: Ili vazali Zapada ili slobodna Srbija!

Autor:

Vesti

13.05.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrenuta je kampanja lažnog bojkota da se biračko telo SNS umrtvi, a odstranjen je najnepopularniji opozicionar Dragan Đilas

OVO SU UBEDLJIVO NAJTEŽI VUČIĆEVI IZBORI DO SADA, SVI SE SE UDRUŽILI PROTIV JEDNOG ČOVEKA: Ili vazali Zapada ili slobodna Srbija!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug

Predstojeći izbori 2. juna nemaju isključivo lokalni karakter. Ni najmanje, upravo suprotno. Oni su, naprotiv, presudni za budućnost države.

Protivnici Srbije, spolja i iznutra, ne propuštaju ni najmanju priliku za udar, pa i junske lokalne izbore u velikom broju gradova i opština vide kao idealnu šansu da se svi udruže protiv predsednika Aleksandra Vučića.

U tom cilju je i pokrenuta akcija lažnog bojkota, sve da bi se umrtvili i pasivizirali birači SNS. Ideja je bila da mnogi od njih ne izađu na izbore uvereni da je rezultat izvestan. A bojkota, u stvari, nema, neizlazak na beogradske izbore jednog dela opozicije iskorišćen je samo da bi se odstranio najnepopularniji među njima - Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Kako kaže dobro upućeni sagovornik našeg lista iz diplomatskih krugova, koji je u stalnom kontaktu s opozicijom, ukoliko bi se u pomenutoj nameri uspelo, usledila bi realizacija pravih i najvažnijih ciljeva: brutalni pritisci, potpomognuti novim lokalnim vlastima, da se prizna Kosovo, odrekne Republike Srpske, uvedu sankcije Rusiji i, naravno, olabavi saradnja s Kinom.

- Upravo zato pokrenuta je kampanja da ti izbori nisu važni, da su maltene unapred poznati rezultati i pobednik jer, eto, SNS u Beogradu nema ozbiljnog takmaca pošto savez oko SSP Dragana Đilasa ne učestvuje na tim izborima, što nije slučaj u drugim gradovima. A šta je zapravo cilj te propagande? Plan je zapravo da tako umrtve biračko telo SNS i umanje izlaznost Vučićevih pristalica - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Brnabićeva: Podmeću kukavičje jaje

Predsednica parlamenta Ana Brnabić ukazala je na opasnost i da je opozicija uspela, u velikoj meri zahvaljujući i njihovoj nepažnji, da podmetne kukavičje jaje da postoji bojkot:

- Oni su izbacili samo one najnepopularnije Mariniku i Đilasa, a ovo će biti najteži izbori do sada. Važno je da svi izađu na izbore upravo zbog pritisaka koje trpi Srbija. Oni su dobili savete koga da sklone i zato molim sve da izađu na izbore da kažu kakvu Srbiju žele - da li žele onu koja će da ugosti čitav svet ili onu koju će da vode stranci. Ne postoje dve Srbije, gde su građani koji imaju sva prava iz kuga dvojke i oni koji su iz drugih mesta.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Vladimir Orlić

Dok se zbog izbora međusobno napadaju i optužuju jedni druge za izdaju, partije bivšeg režima na te izbore upravo izlaze zajedno gde god misle da imaju neke šanse, upozorava za Srpski telegraf član Predsedništva SNS Vladimir Orlić i poručuje da zato ljudi ne smeju da izbore shvate olako:

- Neće Srbija da dozvoli da se vlasti, makar na prevaru, dočepaju oni čija je zajednička politika da su Srbi genocidni, da je Kosovo nezavisno, a da našu državu treba ukinuti i pretvoriti u tuđu koloniju. Jedino lista koja nosi ime predsednika Aleksandra Vučića predstavlja politiku slobodne i uspešne Srbije - na svakom mestu, bez razlike. Ubedljiva pobeda te politike je od presudnog značaja za očuvanje i dalje jačanje Srbije.

Karanović: Gazdičići u stranim ambasadama

Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost tvrdi da srpski narod i građane Srbije ne može niko prevariti.

- Zna narod da im bolje sutra neće obezbediti oni kojima su gazde u prestonicama velikih sila ili gazdičići u stranim ambasadama. Zna narod da će Beograd sutra i Novi Sad sutra biti realizovan samo s ovim čovekom, Srbinom kome su ljubav naroda, sloboda otadžbine i pobeda napretka imperativ zbog kog živi. A čovek u Srbiji koji živi za slobodu svog naroda i uspeh naše otadžbine je Aleksandar Vučić. On je personifikacija Srbije sutra - kaže on za Srpski telegraf.

Republika

Foto: Tanjug Tara Radovanovic

Sandra Božić

Božićeva: Ujedinili se najgori

Sandra Božić, potpredsednica Vlade Vojvodine, ukazuje za Srpski telegraf da im očigledno smeta što Srbija svakim danom sve više napreduje, pa se na sve načine trude da uruše ili ospore sve dobro što su predsednik Vučić i SNS uradili za Srbiju i srpski narod:

- Navikli su na gubitnički mentalitet, pa im prosto smeta Srbija koja je dovoljno jaka da sprovodi samostalnu politiku koja se vodi isključivo nacionalnim interesima. Međutim, moraju da shvate da na svaku njihovu laž i obmanu dolaze bar još dve dobre stvari koje Vučić svakodnevno čini da bi očuvao nezavisnu i slobodnu Srbiju. Zato je jasno da im smeta to što nam nisu slomili kičmu oni koji su srpskom narodu oduvek želeli sve najgore i zato se ujedinjuju s najgorima ne bi li ostvarili svoje sitne i prljave političke interese.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
duki

13.05.2024 21:18

hvala bogu da narod prepoznaje izdajnike iz kanalizacione opozicije i nece da ih glas a2 juna vec opciju broj 1 aleksandar vucic za bolje sutra

Jovica

13.05.2024 21:23

Predsednik Vucic je lider kakvog Srbija nikad nije imala, pozrtvovanog, ozbiljnog, kome je Srbija iznad svega. Pokazace se 2.juna da je to jedini i pravi izbor za dalji napredak Srbije.

Milijana

13.05.2024 21:23

Jesu izbori najteži, ali gradjani jasno znaju kome veruju ,a to je SNS.

Anja

13.05.2024 21:26

Kad je Srbija bila vazal, nikada zato je narod uz Vučića.