MATORA SE SAVIJA OD JEZIVIH BOLOVA: Jecaji odzvanjaju Šimanovcima, a Anitina reakcija će vas IZBEZUMITI!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora ne može da dođe sebi!

MATORA SE SAVIJA OD JEZIVIH BOLOVA: Jecaji odzvanjaju Šimanovcima, a Anitina reakcija će vas IZBEZUMITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora sve teže podnosi situaciju sa Anitom Stanojlović, koja ju je izdala i prevarila sa Mateom Car. Iako su pokušale da pričaju, kako bi nešto bilo rešeno, Anita je zadala Matoroj samo još veće bolove u glavi, zbog kojih se sve vreme hvatala za nju i savijala. 

Anita je pokuašala da se opravda nekoliko puta, međutim, Matora nije popila njenu priču, te ju je zamolila da više nemaju kontakt, nakon čega se uhvatila za glavu i počela savijati od bolova. 

 

Marko Đedović je hitno reagovao, te je Matoru izveo iz spavaće sobe, kako bi na svežem vazduhu došla sebi. Pre nego što je i on izašao, uputio je poslednje upozorenje Aniti da više ne prilazi Matoroj, jer će je zaista slomiti, da više neće moći da izdrži. 

Podsetimo, Matora je tokom emisije zapretila Aniti da ukoliko bude nastavila da je torturiše lažima, da će biti spremna da se diskvalifikuje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading