POSLANIK DEJAN BULATOVIĆ U RADNOJ POSETI SLOVENIJI! Prisustvovao velikom događaju u Mariboru! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

12.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulatović je sa Lenom Grgurević, poslanicom u Slovenačkom parlamentu, Zlatanom Klokićem, ministarom Vlade Republike Srpske za EU integracije i Vladimir Kokanović, predsednikom Saveza Srba Slovenije u hali Tibor u Mariboru prisustvovao prvom nastupu Ansambla “Kolo” iz Srbije u tom gradu.

POSLANIK DEJAN BULATOVIĆ U RADNOJ POSETI SLOVENIJI! Prisustvovao velikom događaju u Mariboru! (FOTO/VIDEO)

Foto: Ustupljene fotografije

Narodni poslanik Dejan Bulatovic boravi u radnoj poseti Sloveniji.

On je sa Lenom Grgurević, poslanicom u Slovenačkom parlamentu, Zlatanom Klokićem, ministarom Vlade Republike Srpske za EU integracije i Vladimir Kokanović, predsednikom Saveza Srba Slovenije u hali Tibor u Mariboru prisustvovao prvom nastupu Ansambla “Kolo” iz Srbije u tom gradu.

 

Preko dve hiljade posetilaca pratilo je program koji negune srpsku tradiciju i običaje.

Podsećamo, Bulatović se nedavno pozabavio likom i delom Aleksandra Jovanovića Ćute.

- U vremenu kada je Aleksandar Jovanović Ćuta imao nameru da se preporuči predsedniku Aleksandru Vučiću i nametne kao glavni graditelj minihidroelektrana u Srbiji, svedočili smo antologijskom Ćutinom prilasku predsedniku u Pirotu, kada je optrčavao oko njega kao verna i poslušna kuca koja šeni, uz najslađe i najlepše reči hvale predsedniku.

- Međutim, pošto je Vučić odmah prozreo Ćutine namere da unakazi reke i unazadi stanovništvo Srbije svojim poslovnim projektima, svedočili smo kako se preko noći Ćutino „ljubim ruke predsedniče“ pretvorilo u najsramnije optužbe i šizofrene napade na istog tog predsednika koji se za razliku od Aleksandra Jovanovića trezno i trezveno suočava sa svim problemima koje naša zemlja ima, pa i ekološkim. Pošto je predsednik „rešio“ Ćutu, ovaj je uradio jedino što mu je preostalo, prijavio se na kazan Dragana Đilasa, a što se vinjaka tiče, poslanička plata izgleda još uvek uspeva da pokrije Ćutine potrebe. Za sada -  rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading