MATORA I ĐEDOVIĆ IZVEDENI IZ ELITE: Narod ih NAPAO na ulici zbog BRUKE I SRAMOTE!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili šok detalji, narod urlao na Matoru i Đedovića!

MATORA I ĐEDOVIĆ IZVEDENI IZ ELITE: Narod ih NAPAO na ulici zbog BRUKE I SRAMOTE!

Foto: Nebojša Mandić

Matora i Đedović

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović su pre dva dana, 15. novembra 2023. godine, izašli iz "Elite" zbog suđenja sa Miljanom Kulić u Rumi. Tokom večerašnjeg razgovora sa Anitom Stanojlović, Marko joj je otkrio da je navukla bruku i sramotu na Matorino ime, te da im je narod koji su sreli ispred sudnice dobacivao i urlao.

- Anita, ja preko ovoga ne mogu da pređem. Da je bio neki flert, durila bih se par dana... Anita, svaku emisiju si vrdala... Sve si vrdala - dodala je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora i Anita

- Ti i dalje pokušavaš da lažeš. U ovome je ceo svet. Kad smo išli na suđenje, ljudi su nam se drali... Vi niste sami u ovome. Da li si svesna da Matora ima porodicu, brata? Ona nije ništa uradila, ovo je tvojom krivicom - rekao je Marko.

- Ja ne znam šta očekuješ od mene? Da ti oprostim? Skrati mi muke, pusti mi da odbolujem. Ja te volim još uvek, ali će me proći - priznala je Matora Aniti.

- Ne želim da te prođe, ja te volim - govorila je kroz suze Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora i Anita sa Đedovićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading